Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Egy francia jött, egy megy?

 

Mint azt már megírtuk, Raphael Varane bizonytalan a jövőében, elgondolkozott a távozáson. Hiába érkezett honfitársa, Zidane az edzői posztra, a gall védő mégis otthagyná a királyiakat, erről pedig már a csapattársai is tudnak, írta meg a Marca. A világ egyik legjobb középső védője kérőkből biztosan nem szenved majd hiányt, az angol élkubok sorban állnak érte, és valószínűleg a Paris SG is örömmel látná soraiban.

 

Védőt keres Manchester

 

Mindkét manchesteri gigász a védelme közepét akarja felturbózni, és mindketten Olaszországból csemegéznének. A város kékebbik fele az Inter szlovák bekkjét Milan Skriniart szeretné elcsábítani, hiszen a 24 éves fiúban óriási potenciál van. A „Vörös Ördögök” pedig Nápolyba mennének piacra és hoznák el Kalidou Kulibalyt, akiért akár 150 millió eurót is adnának. Szintén a MU-hoz kapcsolódó hír, hogy beszállnának a versenybe Callum Hudson-Odoi-ért, akitől nem szívesen válna meg a Chelsea.

 

Irány haza!

 

Az Ajax sportigazgatója, Marc Overmars hazacsábítaná az akadémia két egykori jeles képviselőjét, Jan Vertonghent és Toby Alderweireld-et. A két Spursben játszó belga bekk az angol csapat védelmében, illetve hazájuk válogatottjában is megbízható és magas szintű teljesítményt nyújt. Mivel az amszterdami csikócsapatot jó eséllyel szétszedik a topklubok, így nem ártana két biztos pont az új idényre.

Kapcsolódó cikkek