Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol Premier League, a spanyol La Liga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1 az a három topliga, ahol a vasárnap este a forduló rangadójáé, mint kiemelt időpont, amikor az országban minden szurkoló csak azt a meccset kell figyelje, mert az megérdemli a figyelmet.

Ezúttal a szervezők úgy alakították a sorsolást, hogy a válogatott szünet előtti utolsó hétvégén mindhárom bajnokságban lesz egy rangadó, amelyet csak ebbe az időpontba érdemes megrendezni, ami alapvetően jó dolog, de a semleges szurkoló komoly dilemmába kerül ezzel, hogy mit is nézzen.

Angliában két remekül rajtoló csatájára kerül sor, ahol is a tavaly éppen csak bennmaradó Aston Villa (2 meccs/ 2 győzelem) fogadja a bajnoki címvédő Liverpool együttesét (3/3). Bár ez a legkevésbé rangadó, s a Szigetországban is csak az idei szezonban indult be, hogy vasárnap este van mérkőzés, a két csapat formája okán nem szabad figyelmen kívül hagyni a csatájukat.

Spanyolországban a Barcelona fogja fogadni a Sevilla csapatát, ahol is mindkét együttes százszázalékos mutatóval (2/2) várhatja az összecsapást. A katalánok új edzővel, egy elég viharos nyár után két nagyon sima, nagy arányú győzelemmel rajtoltak (Villarreal 4-0, Celta Viga 3-0), míg az Európa Liga győztese sokkal inkább nyögvenyelősen hozták össze a hat pontjukat (Cádiz 3-1, Levante 1-0). Egymás elleni párosításaik évek óta gólzáporos csatákat hoznak, ebben reménykedhetünk idén is. 

Olaszországban a címvédő Juventus (2 meccsen 4 pont) már túl van egy AS Roma elleni rangadón idegenben (2-2), most pedig az igencsak komoly rajtot vevő Napolit fogadják (2 meccs, 67 pont 8-0-s gólarány). A zebramezeseknél új edző van, Andrea Pirlo személyében, míg a másik oldalon is egy korábbi világbajnok, Gennaro Gattuso vezeti az égszínkékeket, akinek az első teljes szezonja lesz ez a déli csapatnál. A két bajnoki címre is esélyel együttes hosszú évek óta komoly rivalizálást folytat, amit most a pályára is kivihetnek a felek.

Franciaországban a két Olympique összecsapása vár majd a nézőkre, ugyanis a Lyon fogadja a Marseille csapatát. Az OL nagyon jól szerepelt a BL-ben, de a félbeszakított előző szezonban csak 7. lett, így nem szerepel idén európai kupában, s a bajnokságot is elég rosszul indították (5 mérkőzésen 6 pont). Sokkal jobb formában nincs az OM se, amely bár két győzelemmel rajtolt, melyek közt ott volt a PSG legyőzése is, de azóta három meccsen kettő pont nem épp bíztató formára vall. Talán mindközül ez a legnagyobb múlttal rendelkező csörte, ahol nagyon nem szívlelik egymást a felek, így a lapok is szép számban előfordulhatnak.

Hogy melyik összecsapástól várható a legjobb és leglátványosabb játék, azt nehéz lenne megmondani, de fogadási szempontból egy kellemes helyzet tud lenni, hogy ilyen rangadókra lehet egyszerre tippelni.

Kapcsolódó cikkek