Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Mönchengladbach-Werder Bremen, vasárnap 18:00

Az ötödik fogadja a hatodikat, a cél pedig nem más, mint Európa! Hazai oldalon a BL, még a vendégeknél az Európa Liga küzdelmeiben való részvétel a szezon célja. A ’Gladbach 2 ponttal marad el a főtáblát érő negyedik pozíciótól, még a Werder egy idegenbeli bravúrral megőrizhetné hatodik helyét, és ezzel a kvalifikáció reményét az EL-be.

Persze nem lesz könnyű dolga a muzsikosoknak, ám nem lehetetlen a siker, a Borussia ugyanis pocsék formában van, utolsó hat meccsükből mindössze egyszer győzedelmeskedtek Dieter Hecking legényei, emellett három vereség és két döntetlen a mérleg… Nincs mire fogni a mélyrepülést, hiányzók nincsenek, potenciál pedig van a csapatban, ám valami hiányzik az utóbbi időben.

Nem úgy Brémában! A zöld-fehérek 10 mérkőzés óta veretlenek a ligában, utolsó három összecsapásukat egyaránt behúzták, ráadásul kereken 10 gólt vágtak ellenfeleiknek. Nem rossz számok! Max Kruse remekül játszik elöl, 18 kanadai pontjával a csapat legjobbja, ezt a számot pedig tovább növelné idegenben, a sérüléseket megúszó brémai alakulat pedig mindent meg fog tenni, hogy segítse ebben.

Tipp: Werder Bremen 3,45

 

Lokomotiv Moszkva-Zenit, vasárnap 18:00

A második fogadja az elsőt, ez tehát az orosz futball csúcsrangadója: Moszkva Szentpétervár ellen! A hazai csapat valamivel jobb formának örvend, mint a liga éllovasa, a Lokomotiv utolsó hat meccséből négyet behúzott, és mindössze egyszer hagyta el vesztesen a gyepet a csapat. Persze a Zenit sem fut rossz szériát, mégiscsak vezeti a pontvadászatot, ám a szentpétervári alakulat utolsó hat meccséből kettőt elveszített, viszont idegenben döntetlent ért el a Szpartak Moszkva ellenében.

Minimálisak a különbségek tehát, ám a tabellán nem ez látszik, a Zenit ugyanis magabiztosan vezet, 6 pontos előnnyel gazdálkodhatnak az égszínkékek. A nagyobb nevek egyértelműen a vendégek oldalán vannak, Marchisio, Ivanovic, Zhirkov komoly spílerek voltak fénykorukban, ám most már közel sem akkora ászok, mint egykoron. A jelen ugyanis Dzyuba, az orosz válogatott sztárja vezeti a Zenit házi góllövőlistáját, Paredes távozása után ő lett a legnagyobb név a keretben.

A másik oldalon is találunk ismerős arcokat, Höwedes, Corluka, vagy éppen Krychowiak neve ismerősen csenghet mindenkinek, Jefferson Farfán pedig a csapat gólpasszkirálya. Egyenlő erők, hasonló forma, nagy tét, a hazai közönség azonban kiszurkolhatja a győzelmet!

Tipp: Lokomotiv 2,48

Kapcsolódó cikkek