Egyéb LabdarúgásLabdarúgás

Vb 2022: A címvédő akár már most tovább is juthat

2022. november 25.

A G csoportban előbb a nulla és az egy pontos együttes méri össze erejét, majd jön egy európai derbi is.


 

 

Egy siker továbbjutást érhetne Tunézia és Ausztrália számára is.

 

Nem okozott csalódást Jalel Kadri legénysége, akik egy meglehetősen stabil védekezéssel és egész ügyes kontrajátékkal, aminek egy pont lett a jutalma az első fordulóban. Megalapozták azt, hogy lehessen hinni a terveikben, mert a kapott gól nélkül összecsapásaik száma folyamatosan nő, ez pedig most a csoport papíron leggyengébbnek tartott gárdája ellen három pontot is jelenthet.

Csoportgyőzelem: 26,00

Továbbjut a csoportból: 3,40

 

A címvédő ellen vezettek és egy jó fél órán át partiban is voltak, ami biztató lehet Graham Arnold alakulata számára, főleg, hogy most már csak könnyebb ellenfelek várnak rájuk. Muszáj lenne pontot, de inkább pontokat szerezniük és attól talán nem is kell tartaniuk, hogy olyan támadópotenciállal találkoznak, mint az első körben.

Csoportgyőzelem: 101,00

Továbbjut a csoportból: 6,75

 

 

Franciaország most vágna vissza a Nemzetek Ligája vereségekért Dániának.

 

Az első forduló győzelme és így a jó rajt összejött Didier Deschamps fiainak, akikkel szemben címvédőként komoly elvárásaik vannak a szurkolóknak is. Most egy igazi „mumus” lesz az ellenfél, hiszen a 2000-es Eb óta nem tudtak nyerni tétmeccset ebben a párosításban, ami akár még vissza is üthet, ha nem sikerül most legalább egy pontot begyűjteniük.

Csoportgyőzelem: 1,18

 

Az egy pont nem vészes, de nagyon nem olyan játékot nyújtottak, mint amit várni lehetett tőlük, ez pedig komoly aggodalomra adhat okot. Az első körös összecsapáshoz képest, most sokkal nehezebb feladat vár Kasper Hjulmand tanítványaira, akiknek most már a győzelem lenne csak elfogadható, hogy a továbbjutás kapcsán ne romoljanak jócskán az esélyeik.

Csoportgyőzelem: 5,60

Továbbjut a csoportból: 1,40