Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Anglia Irán ellen kezdené meg a menetelést a tornán

 

A hétfői nyitómeccsen, 14 órától követhetjük figyelemmel a legtöbbre taksált kerettel rendelkező angolokat, akik hatalmas hazai elvárásokkal érkeznek meg a tornára, ahol szeretnék bebizonyítani, hogy nem csak egy kifutott eredmény volt a négy évvel korábbi negyedik hely és nem csak a hazai pálya előnye miatt jutott az Eb-n döntőbe. Gareth Southgate tanítványainak kötelező lenne nyerni a nyitókörben, hogy megalapozzák a folytatást, mert papíron ez lesz a legkönnyebb meccsük, így elvárás, hogy ne legyen semmiféle gikszer.

Csoportgyőzelem: 1,44

Továbbjut a csoportból: 1,10

 

Annak ellenére, hogy az orosz rendezésű tornán Carlos Queiroz ült az iráni kispadon a négy év alatt nem végig vele próbált előrelépni a közel-keleti együttes, amely most kihasználná a helyszín és a körülmények pontos ismerete adta előnyöket, mert nekik sokkal kevésbé lesz újdonság a magas páratartalom és a téli meleg. Ezen a mérkőzésen a pontszerzés is nagy dolog lenne tőlük, de annyira nem vár tőlük senki semmit, hogy épp ezért lehetnek igazi „sötét lovak”.

Csoportgyőzelem: 16,00

Továbbjut a csoportból: 4,20

 

 

 

 

Ki-ki meccs lehet az Egyesült Államok – Wales összecsapásból

Az este 20 órára kiírt összecsapáson Gregg Berhalter legénységének meg kell mutassa, hogy azok a nagy remények, amiket oly sokan táplálnak az amerikai együttes felé, azok valósak és képesek lehetnek a csoportkört abszolválni, majd meglepetést okozni. Talán a legnehezebb mérkőzésük ez a mostani lesz, mert az ellenfél számára komfortos lesz, hogy a jenkik offenzív játékkal akarnak eredményt elérni. A védekezés és a kontrák elleni megoldás lehet a kulcs számukra, mert ott vannak gyenge pontjaik leginkább.

Csoportgyőzelem: 5,75

Továbbjut a csoportból: 1,93

 

Ahogy tavaly az Európa-bajnokságon úgy most is előzetesen le van írva Rob Page alakulata, mondván a „csúnya” játékukkal úgy sem érnek el semmit. Már többször megmutatták, hogy a nagyon jól megkomponált célfutball igen is tud eredményes lenni bizonyos szintig, főleg akkor, ha nem kell nekik kezdeményező játékot bemutatniuk, mert az tényleg nem megy ennek a csapatnak. Ha viszont a mély védekezés és a reaktív felfogás vár rájuk, akkor a pontszerzés, de még a győzelem is bennük van a kiegyenlítettebb párharcokban.  

Csoportgyőzelem: 7,00

Továbbjut a csoportból: 2,08

Kapcsolódó cikkek