Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Leverkusen–Mönchengladbach, szombat 15:30

Az nagy meglepetést okozott a szakiknak, hogy egyszer csak Heiko Herrlich került fénybe a Leverkusean kispadján. Masszívan dolgozott, mert német, csodát nem tett, majd hirtelen kivágták, mint szél a kamion ajtót. Ez is meglepő volt, de hát a profi foci már csak ilyen, ha valami nem smakkol, vagy a főhős nem kedves valakinek, akkor gyerünk tovább, jöjjön az új káder!

Peter Bosz, ez a szakállas holland új góré egyszer már felfázott Németországban, pedig remek pedigrével érkezett a BVB-hez, aztán csak kicsapták onnan. Most meg a Bayerhez sikerült betolnia magát. A téli felkészülésük olyan pöpecül alakult, hogy első nekifutásból levertek mindeknkit. A Leverkusen spílerie szépen veszik a főni gondolatait, a lerohanásos taktika bejön nekik, tehát az alap adott aGladbach lefirkálásához.

Csakhogy a vendégek edzője, Dieter Hecking nem olyan pacák, aki csak úgy idegenben megadja magát holmi új tempónak! Meg azt a makacsul tartott 3. helyet is illik ám tisztelni, nagyon fut a szekér a csikókkal. Mondjuk azóta eltelt egy hónap, hogy a Dortmund megmérte őket, de az más helyzet volt és különben is, az a csapat egészen különleges. Korrekt döntetlen lesz ez, a friss hazai edző ezt hozza ki.

Tipp: Leverkusen–Mönchengladbach 2-2 11.00

 

RB Leipzig–Dortmund, szombat 18:30

Fincsi lesz egy ilyen derbivel indítani a lipcsei évadot. A Bundesliga legmenőbb csapatával kezdeni az új évet, az nagy királyság! Gulácsi Pipi meg az Orban család egyik tagja szépen beleszakadhat majd a sárga-fekete ördögök hajkurászásába!

Égető kis perfomansz lesz ez, erre feszül a komplett liga, hiszen az elején állók mérkőznek egymással, szóval adott minden a jó kis mulatsághoz. A hazaiaknál Timo Werner – akit a fél világ körbeudvarol, ő meg közben utál nagy zajban focizni – bombaformában pörög, velük szemben meg az a csapat áll, amely nem csak elöl príma, de még hátul is elég masszív, tehát adott a magasztos házi feladat.

Mindentől függetlenül a BVB nyer, mert veszettek a támadásiak. A hazaiak is ütősek, csak hiányzik belőlük az igazi tomboló, mindenkit legyőző karakter! Ami még növeli a lipcseiek baját, hogy Reus és Alcacer fitt, ott lesznek a meccsen. Amúgy Favre hivatalból udvarolt a Lipcsének, nagyra tartja a labdaszerzésüket, meg a kombinálásukat, de ez csak afféle beetetés.

Tipp: RB Leipzig–Dortmund 1-3 20.00

 

Nürnberg–Hertha, vasárnap 15:30

Tizenegy nyeretlen mérkőzéssel jó nagy marhaság lenne a házigazdákat a meccs esélyesének megírni, igazából nincs is mit témázni ezen. Masszívan tart a másodosztály felé Bajorország büszke csapata. Annyi mentség talán lehet, hogy a szünet kicsit kivette őket a rossz sorozatból, valami újat kaptak a pihenőben. Talán elindulnak felfelé vagy kifelé a gödörből, de valahogyan nincs meg bennük a potenciál. Amelyik csapat ilyen hosszú idő alatt képtelen volt felmarkolni a győzelemért járó három pontot, az ne nagyon reménykedjen és új öltönyt is fölösleges varratniuk a következő Bundesliga szezonra.

A Herthának meg nagyon kell a pont – persze ezzel mindenki így van – ám a berliniek a szezon elején nagyot mentek, várja tőlük a sokadalom, hogy ne csak a senki földjén ácsorogjanak. Korrekt és logikus, hogy a Nürnberg sikerére busásan fizet a fogadás, ennek azonban elég kicsi az esélye!

Örök kérdés: ha a csont utolsót nem veri le a Hertha, akkor melyik csapatot? Az igazi súly a vendégeken van, hozni kell a kötelezőt, és persze ez sikerülni is fog. Nem nagy mutatvánnyal, de pont annyival, amivel boldogan mosolyog majd Dárdai Pál!

Tipp: Nürnberg–Hertha 0-1 8.00

Kapcsolódó cikkek