Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Kondás Elemér sokadjára nagyot alkotott! Három híres játékosát kivezette a fakóba, mondván: jöjjenek a fiatalok.

Eli bácsi, merthogy így hívják bizalmi, meg vicceskedős körben, ezt találta ki. Legalább csak ez olvasható a minden egyéb magyarázatot nélkülöző indoklásból. Az öregek botosak, majd a fiatalok, a tapasztalatlanságukból fakadó, korukhoz kapcsolható pimaszságukkal odavernek a szembejövőnek! Hagyjátok már, nem téma a kiesés.

Feczesin Róbert, Radó András, Márkvárt Dávid: off.

Fecze már csak azért is meglepetés, mert egy fordulóval korábban, csereként beállva egyenlítő gól rúgott, szóval inkább fényezni kellene, nem kidobni. Meg hát az is nagy csoda, hogy visszajött a játékba, viszont látott már eleget, tudja, ha ezt akarják, ez lesz. Újpesten hasonlóan szórakoztak vele, a Vasas kapva kapott a csatár szabadságán, busásan megfizették, cserébe Fecze beleadott apait-anyait. Milyen szakmai okból kerül büntibe? Gólt rúgott!

Radó András. Micsoda ragyogást mutatott a magyar labdarúgás borongós égboltján, rafinált játékkal berúgta az első csapat öltözőjének ajtaját! Ez a cingár fickó az összesnek csomót cselezett a lábára, olvadoztak tőle, hú. Fradi, Puskás, ZTE, mindenhol jól látható ökológiai nyomot hagyott az ellenfél kapujában, most meg mehet a Fűkettőre. Szépen igazolt az igaz, a Vasas sem panaszkodhat, megszolgálta a zsoldját. Biztosan nagyobb a szükség rá a tarcsiban, mint az egyébként totál színtelen-szagtalan első csapatnál.

Tényleg, ha már első csapat: aktuálisan súlyos a kérdés, amúgy milyen munkát végeznek az edzésen? Mert, hogy semmi nem látszik belőle, az tisztán látszik! Nagy Miklós, a kamerába ügyeleti szinten mosolygó ügyvezető hordhatja zsákszámra az újabbnál-újabb megmentőket, azokkal sem lesznek többen, csak sűrűbben! Amikor az egész enbéegyet röhögésre késztető, hosszú évek óta zuhanó formában poroszkáló, végzetesen ügyetlen Otigbát nem, az éppen arra sodródó Litauszkit viszont könyörtelenül lerántotta, na, arra mi az okos magyarázat?

Márkvárt Dávid. Egyenletes ívvel indult a karrierje, Pesten jó kis lehetőséget kapott, megmutathatja, mi fán terem a focija. Manapság lócakoptató, a fenekén fényes a műszálas melegítőalsó, annyit ült a kispadon. Akkor mostantól a tarcsiban!

Kondás Elemér színes varázsceruzájából lassan kezd végzetesen kifogyni a tinta…

Kapcsolódó cikkek