Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Monaco – Paris SG, szombat 17:00

Régebben erősebb volt a Monaco. Régebben minden jobb volt, kivéve a Kevert nevű rövid italt, mert az régebben is rossz volt. Óh, igen, amikor Ribolovjev kőgazdag cár atyuska halomra vásárolta a sztárokat, nagyon villogott a kisherceg. Most fix középcsapat, azok közül az eleje. Kicsit zavaró tényező, hogy Nübel kapus körül naponta kavarja a levegőt az FC Bayern. Nübel maradna, jó az adózás Monacoban. A Monaco 7 meccses győzelmi szériája csodás, ebben a tempóban jöhet bárki, elintézhető.

A PSG meg szenved. Ahhoz képest milyen bőséges a szatyor tartalma, itt a legfrisseb zűr, a Francia Kupa égés. Lassan kiderült, ami Galtier edzőnek sikert hozott korábbi klubjainál, itt az pont csak keveset ér. Csökönyös, fékezhetetlen sztárok, ami nem lenne baj, ha ezek a tulajdonságok a pályán mutatkoznának. Ha csak a csapat névsorát olvassa valaki, már attól simán elájulna. Így viszont inkább az hullámzó eredménytől csikar mindenki hasa. Most sem ők az esélyesek, azért valamit összegörcsölnek. Aztán mehet tovább a partikázás!

Tipp: 0-1 10,50

Red Bull Leipzig – Union Berlin, szombat 18:30

Ha csak az utolsó három összejövetel a témázás, nem áll különösebben jól az RB szénája. Kicsit nedves! Két vereség, egy győzelem. Az utóbbi Német Kupa meccs volt, Tedescóval, aki manapság már belga szövetségi főember. Nehezen indult a csörte, a cseppet sem megszeppent Berliniek beszúrtak egyet, aztán a hazaiak nagy munka után nyertek. Kellett dolgozni, mert a hosszabbításban született a győztes gól. Az áprilisi és augusztusi bajnoki Union sikerrel zárult, sőt idegenből is elhozták a három pontot. Azért Szoboszlai-sziporka számítható, Marco Rose edzővel csillogóan nagy párost alkotnak, a magyar férfi pazar formában labdázik. Már csak annyi, hogy a többiek is csatlakozzanak hozzájuk, különben lesz baj! Összességében szeptember eleje óta veretlenek, ez a lendület erősítheti a hazai három pontos álmot!

Az Union már bőven nem az a „kis csapat”, amely ide-oda csúszkál a Bundesligában! A német bajnokság második helyezettjeként érkeznek Lipcsébe, fain az egész év, még úgy is, hogy szegény Schäfer nem egészséges. Még a Bild újság is féltette az izmos magyart, hát tessék, nem véletlenül. Ha pedig belevesszük, hogy hat héten keresztül a Bundesliga első helyét birtokolták, az már nagyon szép teljesítés. Erőtől duzzadnak, szétvágnak bárkit, már régen nem fixen ellopható tőlük a három pont, az ellenfél parázhat. Idén csak győztek, Német Kupa zöld lámpa, minden optimális. Náluk a nagyobb erő, lendületben vannak a sikersorozattól! Isco nélkül is!

Tipp: 1-2 16,00

Liverpool – Everton, hétfő 21:00

Csúful vergődik a Pool, mint a galamb, amit a macska a szárnyán megharapott. Klopp egyre kínosabban szorong, ami a legrosszabb, tehetetlen. Legalább is úgy néz a kispadon, erőtlen, nincs benne a megszokott szenvedély, ahogyan emberei is csak lézengenek. Már nincs nagy terv hajkurászása, egyszerűen oda kellene érni bármi valami kis nemzetközire, ám a csapat formája ehhez semmiféle reményt nem táplál. Dögrovás. Bill Shankly, aki a város nagy mágusa, lehet most inkább oda sem néz a Derbyre, annyira rosszul érzi magát kedves klubja bukdácsolása miatt.

Az Everton, ahogyan a könyvben írják, az új edzővel kaszált. Az örökké rekedt hangú izombomba, Sean Dyche összerántotta bandája kusza gondolatát, nem akárkit, az angol bajnokság győztesnek belelátott Arsenalt verték. Ennél combosabb felvezetés nem kell, sőt a lendület, ha marad, Klopp újabb fejgörccsel szenvedhet a kispadon. Ha Dyche elintézi a Poolt, akkor a vezetőség egyértelműen neki szavaz bizalmat, hosszútávra is. A játékosaival kell megbeszélni, hogyan tépik szét a háziakat. Nagy veretés lesz, már csak a múlt miatt, amely pillanatnyilag mindkét együttes számára dicsőbb, mint a jelen!

Tipp: 1-0 7,00

Kapcsolódó cikkek