Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A szigetországi oldal érdekes voksolásokat szokott csinálni, többek között azt is megtudhattuk, hogy a Leed United szurkolói a legmérgesebbek, most pedig a Premier League történetének legjobb bekkjét keresték.

Négy sztár képviseltette magát, három igazi legenda és egy frissen berobbant csillag. Az angol válogatott egykori kapitánya John Terry, a Manchester United legendás védőpárosa Rio Ferdinand és Nemanja Vidic, illetve a hype vonaton trónoló Virgil van Dijk.

Hiába a két angol válogatott világsztár, illetve az idei év legjobb játékosának választott Van Dijk, a dobogó tetejére a kőkemény szerb bekk léphetett, méghozzá elsöprő fölénnyel.

1.      Nemanja Vidic 39%

2.      John Terry 28%

3.      Virgil van Dijk 17%

4.      Rio Ferdinand 16%

Sir Alex Ferguson még 2005-ben fedezte fel a Vidic-et, és meg is vásárolta a Szpartak Moszkvától, 7 millió fontért. A határozottságáról ismert középső védő 8 évig tolta a Vörös Ördögök szekerét, minden idők egyik legjobb védőpárosát alkotva Rio Ferdinand-dal.

Öt angol bajnoki címet, valamint egy Bajnokok Ligáját nyert, mielőtt az Interbe távozott volna, mintegy másfél évre, levezetés gyanánt. Kereken 300 meccset játszott a MU-ban, ebből 211-et a PL-ben, és bekként is berámolt azért 15 gólt.

Most is nagy szükség lenne egy hozzá hasonló védőre Manchester vörösebbik felében!

Kapcsolódó cikkek