Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Vietnám – Szaúd-Arábia

Az „arany csillagos harcosok” épp oly gyengén szerepelnek a harmadik körben, mint ahogy arra számítani lehetett. Park Hang-seo legénységétől az is hatalmas meglepetés volt, hogy idáig eljutottak, de itt aztán ötből ötször vereséget szenvedte és csaknem biztos, hogy nem lesz esélyük sem a folytatásra. Ezzel szemben a vendégségbe érkező „zöld sasok” veretlenül vezetik a B csoportot, s egy újabb győzelemmel, Hervé Renard csapata nagyon közel kerülhetne az automatikus kijutást jelentő helyek megszerzéséhez, mert nem csökkenhetne a négy pontos előnyük a harmadik helyezettel szemben.

 

Libanon – Egyesült Arab Emirátusok

Az A csoport első két helye eldőlni látszik, azonban a selejtezőt érő harmadik pozícióért komoly csata folyik. Jelenleg a házigazda „cédrusok” öt ponttal állnak a legjobban és Ivan Hašek tanítványai még négy mérkőzést vívhatnak odahaza, ami kimondottan nagy előnyt jelenthet számukra a folytatásban. Első lépésként Bert van Marwijk irányította vendégeket kellene két vállra fektetve a három pontot otthon tartani, mert „Zayed gyermekei” még nem tudtak meccset nyerni.

 

 

 

 

Kína – Ausztrália

Negyedik hazai mérkőzésére készül Li Tie és a „sárkányok” csapata, akik eddig négy pontot gyűjtve elég esélytelennek tűnnek a továbbjutásért folyó harcban. Mindössze egy sikerük van az is a csoport leggyengébbje ellen, most viszont a tabella második helyezettje érkezik vendégségbe. Graham Arnold legénységének egy vereség csúszott be eddig, de a kötelezőnek mondható győzelmeket abszolválta a „Socceroos”, így most is van ok bizakodni a három pont bezsebelésében, ami nagy lépést jelentene Katar felé.

 

 

Irak – Dél-Korea

Öt kör után még nyeretlen, de csak egy vereséget szenvedett el Dick Advocaat együttese, ami jelenleg a csoport negyedik helyére elegendő. „Mezopotámia oroszlánjai” számára még él az esély a selejtezőt jelentő harmadik hely szempontjából, ami a reális cél lehet számukra, de ahhoz kelleneke a pontok és valamikor az első győzelem sem ártana. A vendégségbe érkező „tigrisek” négy hazai meccsüket letudták az csoportkör első felében, de összeszedtek egy hat pontos előny Paulo Bento fiai, amivel ki kell gazdálkodják, hogy megőrizzek legalább a második helyet és kvalifikálják magukat a világbajnokságra.

 

 

 

 

Omán – Japán

Az első forduló legnagyobb meglepetését okozták a „vörösök”, mikor nyertek Japánban, most pedig odahaza kellene valamit összehozniuk Branko Ivanković tanítványainak, mert a folytatásban már eléjük került a mostani rivális és két pontos hátárnyban vannak a harmadik, selejtezős pozícióhoz képest. A vendégségbe érkező „kék szamurájok” három győzelemmel állnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy pótselejtezőre kényszerülnek majd, ami nagyon rosszul festene Hajime Moriyasu megítélésében, aki alatt már így is remeg a kispad.

 

 

Szíria – Irán

Mindössze két ponttal az A csoport utolsó helyén szerénykedik Nizar Mahrous csapata, akik nem épp a legjobb helyzetből fordulnak rá a selejtezősorozat második felére, mert a „Qasioun sasok” nyolc kapott góllal, aligha bízhatnak a védelmükben. Ezzel szemben a listavezető „perzsák” remekelnek, hiszen csak egy pontvesztést jegyez eddig Dragan Skočić alakulata és egy mostani győzelemmel már karnyújtásnyi közelségbe kerülnek hozzájuk a kvalifikáció.  

Kapcsolódó cikkek