Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

A CSOPORT:

 

Dél – Korea – Libanon

A „tigrisek” egy gól nélküli döntetlennel indították a csoportkört, most pedig újfent odahaza léphetnek pályára, ám valamennyit ők is költöznek, hisz most a Suwon World Cup Stadium ad otthont a második meccsüknek. Paulo Bento legénysége győzelmi kényszerben van most már, amihez papíron megfelelő ellenfél lehet Ivan Hašek csapata, akik ugyancsak egy pontosztozkodással kezdtek, ahol nem született találat. Tőlük ez a szép eredmény volt, de most egy még erősebb rivális otthonában kellene helyt állni, ami, ha összejön, akkor már elkezdhetnek reménykedni, hogy hazai pályán majd jönnek a győzelmek is.

 

Szíria – Egyesült Arab Emirátusok

A csoport egyetlen vereségét Nizar Mahrous tanítványai szenvedték el idegenben, így most hazai pályán nyomás lesz rajtuk, hogy javítsanak, viszont a belpolitikai helyzet miatt nem ott, hanem Jordániában lépnek majd pályára a csapatok a King Abdullah II Stadiumban. Ezt kellene kihasználja a védelmét már rendbe rakó Bert van Marwijk irányította „fehér egység”, akik nem tudtak odahaza nyerni a papíron leggyengébb együttes ellen, ami még fájhat is a végelszámoláskor.

 

Irak – Irán

A játéknap rangadóját Katarban rendezik, ugyanis Dick Advocaat csapata sem szerepelhet odahaza a háborús körülmények miatt, így a Khalifa International Stadium lesz a helyszín. A hazaiak egy idegenbeli pontszerzés után nem lehetnek szomorúak, de most a listavezető ellen kellene megmutatni, hogy valóban odaérhetnek a továbbjutó helyek egyikére. Dragan Skočić fiai hozták a kötelező győzelmet az első körben, most pedig egy pontszerzéssel is már biztosítanák a jó helyüket a következő válogatott szünetig.

 

 

 

 

B CSOPORT:

 

Vietnám – Ausztrália

Hiába szereztek vezetést már a meccs nagyon korai szakaszába Park Hang-seo tanítványai, mégis kikaptak az első körben idegenben. Most odahaza kellene megmutatnia az „arany csillagos harcosoknak”, hogy reális esélyük van a továbbjutásra. Ehhez a Mỹ Đình National Stadiumba érkező Graham Arnold irányította auszikat kellene két vállra fektetni, akik egy nagyon magabiztos sikerrel vágtak neki az utolsó kör küzdelmeinek. A hazai három gólos siker után, most idegenben is esélyesként kezelhetjük őket, márpedig a körülmények alakulása egyelőre továbbjutást sejtet számukra.

 

Kína – Japán

Csúnya nagy pofonba szaladta bele Li Tie fiai a nyitófordulóban, ami könnyen lehet, hogy padlóra is küldte őket. Mikor jöhetne a felállás, akkor az egyik probléma a hazai pálya hiánya lehet, hiszen a Khalifa International Stadium nézők nélkül várja őket, a második pedig, hogy azok a „kék szamurájok” lesznek az ellenfeleik, akik az első játéknap bombameglepetését okozták és kikaptak odahaza. Hajime Moriyasu csapata most már lépéskényszerben van és még egy botlás nem fog beleférni nekik, ha nem akarnak selejtezni a csoportkör végeztével.

 

Omán – Szaúd-Arábia

A forduló pontszámok alapján vett rangadóját a Sultan Qaboos Stadiumban rendezik, ahol is a bombameglepetésre Japánban győzedelmeskedő Branko Ivanković legénység fogadja a hazai környezetben fordítás után nyerni tudó „zöld sasokat”. A pálya előny már az előző selejtezőkörben is jól állt a „vörösöknek”, de most Hervé Renard stabil védekezése nekik is gondot okozhat, így nem lenne meglepetés, ha egy mindkét félnek elfogadható pontosztozkodás lenne a vége.

Kapcsolódó cikkek