Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A főmeccsen igazi vérfürdő várható.

Újabb számozott gála, újabb zseniális mérkőzések a világ vezető MMA promóciójánál: Sean Shelby és a promóterek nem spóroltak, remek névsort kalapáltak össze a UFC 274-re. A Phoenix-i közönség igazán hálás lehet, hiszen már az ültetőkön is izgalmas nevek feszülnek egymásnak, a főkártyán nagy öregek küldhetik nyugdíjba egymást, az est megkoronázásaként pedig két bajnoki öv is terítékre kerül.

Tracy Cortez és Melissa Gatto küzdelme például különösen szorosnak ígérkezik, míg WSOF korábbi nehézsúlyú bajnoka, Blagoy Ivanov a UFC berkeiben belül is elindulna még egyszer a csúcs felé. Brandon Royval és Matt Schnell légsúlyú találkozóján komoly tűzijátékra számíthatunk, míg a The Ultimate Fighter veterán, Macy Chiasson Norma Durmont legyőzésével próbál meg visszatérni a sikerek útjára. Randy Brown és Kalinn Williams a 170 fontos divízióban feszülnek egymásnak, utóbbi mérkőzéseiket elnézve pedig jó esély mutatkozik egy idő előtti befejezésre.

Ki más nyithatná meg a főkártya küzdelmeit, mint a szervezet két veteránja: Donald Cerrone, illetve Joe Lauzon? Cowboy Cerrone számára a visszavonulás jobb opció lenne, mint egy újabb véres háború, ezt mindenki látja, őt kivéve… Talán nem véletlen, hogy Dana White azt találta mondani: a vesztes repül a UFC-ből – valószínű, hogy a szervezet elnöke így akarja végre-valahára visszavonultatni jó cimboráját, aggódva annak testi és szellemi egészségéért.

Ugyancsak karrierje utolsó mérkőzését vívja Mauricio Rua, akinek Ovince Saint-Preux ellen kellene valami nagyot mutatnia. A két harcos korábban már találkozott egymással, akkor OSP fél perc alatt merevre ütötte brazil ellenlábasát, azóta mindketten megindultak a lejtőn, mégis jó esély mutatkozik rá, hogy a történelem megismétli önmagát.

Ha már nyugdíjas évek: Michael Chandler előtt ott a lehetőség, hogy végleg lezárja az egykori közönségkedvenc Tony Ferguson karrierjét. El Cucuy már csak halovány árnyéka korábbi önmagának, kemény verésekbe nézett bele az utóbbi években, Chandler birkózására pedig aligha lesz válasza. Akárcsak Cerrone esetében, Fergusonnak is megváltás lenne a visszavonulás, amennyiben – a körülményekhez képest – megfelelő szellemi állapotban szeretné leélni hátralévő éveit.

Fő attrakcióként a hölgyek szalmasúlyú és az urak könnyűsúlyú bajnoki címéért folyik majd a harc: Rose Namajunasnak minden esélye megvan a trón megvédésére, ugyanakkor korábban Carla Esparza már legyőzte őt… Charles Oliveira ugyancsak hosszasan regnálhat még a 155 fontos divízióban, ha túléli Justin Gaethje korai rohamait és megmutatja, mire képes valójában, ahogy tette azt az elmúlt négy évben.

Tippelj a UFC 274 legjobb mérkőzéseire!

Kapcsolódó cikkek