Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagy sikere volt hétvégén az ingyenes tippjátékunknak, melyben hat kérdésre kellett válaszolnia a játékosoknak. Egy kérdés a Juventus – Inter rangadóra vonatkozott, ám a mérkőzést elhalasztották, így öt helyes válasszal már extra nyereményt lehetett zsebre vágni. Végül 44 játékos tippelt jól, ebből 5 volt magyar felhasználó, akik fejenként 364 ezer forintot kasszíroztak a 30 millió Ft nyereményalapból.

Vasárnap este véget ért az IEM Katowice CS:GO torna is, melynek apropóján nyereménysorsolást tartottunk. A sorsoláson két magyar játékosunkra is rámosolygott a szerencse, ők egyenként 320 ezer forinttal lettek gazdagabbak.

Az elmúlt hétvége eseményei újfent bizonyították, hogy megéri részt venni a promóciókban, ingyenes tippjátékokban, nyereménysorsolásokban, hiszen ezek a legtöbb esetben nem járnak pluszköltséggel, viszont minimális időráfordítással extra nyereményt lehet realizálni.

Természetesen a legjobb oddsok mellett a jövőben is elérhetőek lesznek a hétvégihez hasonló tippjátékok és nyereménysorsolások, megéri hát figyelemmel követni az aktuális promóciókat.

Kapcsolódó cikkek