Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Ak Bars Kazan – Salavat Yulaev Ufa

A háromszoros bajnok Bars megnyerte az alapszakaszt a Keleti konferenciában, s a vége felé még az is belefér számukra, hogy masszívan lecsökkentsék a legjobbjaik jégperceit, ami jól is jött a rájátszás első körében, ahol a nyolcadik kiemelt Torpedo Nizhny Novgorod ellen nagyon könnyed 4-0 arányú sikerrel léptek tovább.
Az ufaiak a negyedik helyen érkeztek a playoffba, ami azt jelentette, hogy a hazai jég előnye meg volt számukra a Traktor Chelyabinsk elleni párharcban, de rögtön az első meccsen, odahaza kikaptak elbukva az előnyüket. A folytatásban aztán magára tatált a Salavat és négyet nyertek zsinórban, amivel összességében simán jutottak tovább.
Az alapszakaszbeli négy meccsükön mindegyik alkalommal hazai siker született, a kazaniak mindkétszer nagyon simán, három góllal nyertek, míg a zöldek egy négy gólos mellé egy szoros egy különbségű győzelmet arattak.
 

CSKA Moszkva – Lokomotiv Yaroslavl

A címvédő és egyben a Nyugati konferencia első kiemeltje a szezonnak nem a legvégét pihente le, hanem kicsit előbb és az utolsó pár meccsre formába hozó jelleggel visszadobta a legjobbjait, ami három sima győzelemmel zárult, majd a Szpartak Moszkva elleni városi párharcot is nagyon könnyedén lesimázták 4-0 arányban.
A yaroszlavliak az alapszakaszban a negyedik helyet szerezték meg Nyugaton, köszönhetően épp a mostani ellenfél elleni vereségnek, amivel lecsúsztak a dobogóról. Viszont nem bánkódhattak, mert a finn Jokerit elleni párharcra került sor a rájátszás első körében, ahol egy pillanatra sem forgott veszélyben a továbbjutásuk, ők is négy meccsen döntötték el a folytatást.
Az alapszakaszbeli négy meccsükön közül háromszor nyertek a fővárosiak, s ezen alkalmak során mindig elérték a három gól. Az egyetlen Lokomotiv győzelem odahaza született, de akkor gólt sem kaptak.

 

 

Avangard Omsk – Metallurg Magnitogorsk

A Keleti főcsoport második helyezettjének első körös párosításában az volt a tendencia, hogy ha eléri a három gólt, akkor nem kapnak ki. A 4-1-gyel zárult párharc során három hazai meccset is megnyertek, míg az első idegenbeli meccsen, az Atvomobilist Jekatyerinburg otthonában kikaptak, de a másodikon már hosszabbítás után tudtak diadalmaskodni.
A Keleti harmadik helyezett, kétszeres bajnok Metallurg volt az egyetlen csapat, amelynek hat mérkőzésig húzódott a rájátszás első körös párharca. A Barys Astana ellen egy hatalmas fordítással kezdtek otthon, majd elbukták a hazai jég előnyét hosszabbításban. A két kazahsztáni meccsen visszaszerezték az előnyüket, majd a harmadik asztanai találkozón a harmadik harmadban le is zárták a párharcot.
Az alapszakaszbeli négy meccsükön közül háromszor csak az egyik csapat tudott gólt szerezni, s ezek közül kétszer az omszkiak tudták lehúzni a rolót, illetve az egyetlen olyan meccset is ők nyerték, amikor mindkét gárda betalált a kapuba.
 

SKA St. Petersburg – Dinamo Moszkva

A Nyugati konferencia második helyezettje a playoff első körében a Dinamo Minszk ellen játszhatott. A három győzelem után becsúszott egy szerény vereség is az idegenbeli második meccsen a fehérorosz fővárosban, de visszatérve Szentpétervárra le is zárták a továbbjutás kérdését.
A szezont bomba formában záró Nyugati harmadik, azzal a Severstal Cherepovec-cel csaphatott össze az előző fordulóban, akik ellen már az alapszakaszban is négyszer nyertek, ám ezúttal a második hazai meccsen meglepő vereséget szenvedtek. Ezután viszont, mint az oroszlán, kinek megrángatták a bajszát olyan volt a fővárosi Dinamo és végül 4-1 arányban tovább is jutottak, az elvárásoknak megfelelően.
Ezúttal sem panaszkodhatnak a moszkvaiak, mert az alapszakasz mind a négy mérkőzését ők nyerték, ami jó előjel lehet a mostani párharcra is.

Kapcsolódó cikkek