Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Most, hogy végleg felkerült a pontra az i, egészen másképp néz a világ a Megan Rapinoe nevű futballistára. Ő az a hölgy, aki még bőven a női labdarúgó vb lezárása előtt kijelentette, hogy ha törik és szakad, és ha bajnok lesz az USA csapata, nem megy el a Fehér Házba. Amerikában az a szokás, hogy az elnök fogadja a hősöket, bármilyen sportágban is érnek elsőnek célba. Trump főnök jelenléte és munkássága jócskán bekavart a hagyományba, akadnak páran, akik egyáltalában nem szeretnének mutatkozni vele, az ő verziójukban, kompromittálódni.

Erre tessék az amcsik megnyerték a vb-t, lehet tanakodni, ki hívjon kit, meg akkor ez a tagadás érvényes-e meg minden. Rapinoe azon túl, hogy nagy zajt kavart az elnökkel, erre még rátett egy lapáttal. A pénzdíjak miatt is felemelte a hangját, szépen becélozva az ebben az ügyben súlyosan lapító FIFA szakikat, másik állításával pedig egyenesen a női labdarúgás kicsúfolásának, megalázásának tartotta, hogy az ő döntőjüket a Copa utolsó meccsével szinte majdnem egy időbe rajtoltatták.

Mondjuk mind a két állítás igaz. A pénzdíj nagysága egészen brutális a férfiak esetében, a nőknél hiába tettek rá egy kis homokozó lapáttal, nyomokban sem emlékeztet a másik nem jutalmára. Közben az látszik, hogy a francia vb ideje alatt bőven megteltek a különben ragyogó stadionok, a döntő pedig full teltházat hozott. És ide sorolható páratlan eset, hogy a női élmezőnyhöz nem annyira tartozó Magyarország, konkrétan a Fradi stadion is beszippantott annyi nézőt a női BL döntőre, ami pár magyar férfi csapatnak húsz szezonra elegendő lenne.

Szegény holland lányok, asszonyok már az elődöntőben, a svédek ellen is igen halványak, mondhatni okkersárgák voltak, a végén pedig már nem fogta annyira a kezüket a szerencse földi helytartója. Viszont bőven büszkék lehetnek, nagyon szépen feliratkoztak a világ élvonalához, elébb egy Eb arannyal, most meg a vb ezüsttel.

De vissza az elejére: nehéz lenne bármiben fogadni a Rapinoe-Trump ügyben!

Kapcsolódó cikkek