Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A The Ultimate Fighter ötödik évadában robbant be a nagyszájú, arcoskodó, mindenkivel összeugró Nate, aki nagyon veszélyes volt földharcban. Ezt nem is titkolta, mind a négy ellenfelét submission-nel verte meg, ezzel megnyerve az évadot.

Ezt követően szép menetelésbe kezdett az ifjú Nate, sorozatban négy összecsapást húzott be, ám utána felült a hullámvasútra. Nem tudott közel kerülni a címhez, pedig könnyűsúlyban és váltósúlyban is próbálkozott, ám a cél előtt mindig megállították.

Nem úgy a teljesítménybónuszok gyűjtésében, 15-ször kapott 50000 dollárt, általában az Est kopogtatása, vagy teljesítménye volt az övé.

Majd érkezett a McGregor sztori… A nagypofájú ír, aki mindenkinek belemászik a fejébe, majd utána bucira veri őket a nyolcszögben. Nos, Diaz magasról tett a sok zöldségre, amit Conor összehordott, a gengszter fapofával üldögélt, majd a maga módján visszaszólt pár kedves szót.

Az első összecsapáson pedig előbb bekajálta az ír legjobb ütéseit, majd leütötte a kifáradó bajnokot és szépen lefojtotta. McGregor azonnal visszavágót kért és kapott, ahol az Év Mérkőzését hozta össze a két harcos. Conor behúzta a visszavágót, igaz elég vékonyan, Diaz pedig eltűnt.

Az amerikai szépen hazament, edzősködik, és persze szívja a marihuánát… Sajnos valós esély elég kevés van a visszatérésére, a zöld ködfelhőben remekül elvan, néha Twitteren bekóstol egy-két bunyóst, de ennyi…

Kár érte, olyan nevek legyőzése után, mint Cerrone, McGregor, Gomi, Michael Johnson, lenne még pár bunyó Nate-ben. A UFC sajnos erre nem lát esélyt (mi sem…), így kivette őt a ranglistából.

Ám a show nélküle is megy tovább!

Kapcsolódó cikkek