Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Thiago Alves vs. Laureano Staropoli

Hiába volt egykoron váltósúlyú kihívó Alves, mostanra már inkább egyszer győz, egyszer veszít, 35 évesen már nem fog címközelbe kerülni. Hazai közönség előtt dobhatna egy nagyot, ám argentin ellenfele ezt nem igazán fogja hagyni. Laureano ugyanis 8 mérkőzéséből hetet idő előtt zárt le, most pedig Alves-t fogja lecsavarni, akár idő előtt is.

Tipp: Staropoli 2,02

 

Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski

Két Max Holloway elleni vereséget követően újra kétmeccses nyerőben van a brazil szupersztár, Aldo. Magabiztosnak és sikerre éhesnek tűnik az egykori pehelysúlyú uralkodó, ismét a derekán akarja tudni az övet. Volkanovski viszont igazi bombázó, remek kardióval és birkózással. Meglepetést várunk…

Tipp: Volkanovski 2,15

 

Jared Cannonier vs. Anderson Silva

A GOAT visszatér, de a UFC nem könnyíti meg a dolgát. Hiába minden idők egyik legjobbja Silva, a meccsszervezők odadobták egy igazi ragadozó elé. Cannonier félnehézsúlyban mozgott eddig, ám néhány vereség után lefogyasztott a 84 kilósok közé. Reméljük a Pók most felteszi a kezeit és nem lazázza el a bunyót, különben az amerikai kegyetlenül ki fogja bombázni.

Tipp: Cannonier 1,75

 

Rose Namajunas vs. Jessica Andrade

A 115 fontos hölgyek a bajnoki övért viaskodnak, amely Rose derekán pihen jelenleg, ám Andrade valós veszélyt jelenthet a litván felmenőkkel bíró lányra. Ha Namajunas le tudja másolni Jedrzejczyk taktikáját, amellyel a lengyel dominálta Jessica-t, akkor benne van egy pontozásos siker a bajnok részére. A közönség energiája viszont a brazil leányzót támogatja majd, és hiába tűnt Rose élesebbnek a nyílt edzésen, Andrade egy ütéssel véget vethet a harcnak.

Tipp: Andrade 1,75

Kapcsolódó cikkek