Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jön az eper és a fehér ruha időszaka, kezdődik Wimbledon!

Mi pedig a torna felvezetéseként listázunk, akikre mindenképpen figyelnünk kell majd a következő két hétben. 

Serena Williams

Az amerikai klasszis egy teljes évet hagyott ki, így fizikailag egészen biztosan nincs csúcsformában, de ha valakit, őt sosem szabad leírni. Múlt héten párosban láthattuk már Williamset, Ons Jabeurrel karöltve ment is két kört, de utána a kockázatot kerülve visszaléptek. A sorsolás sem rossz az idősebb Williams lány szemszögéből, hiszen az első körben a francia Tan lesz az ellenfele, és még utána is csak Sorribes Tormo jöhet majd, aki azért füvön nem legyőzhetetlen. 

Novak Djokovics

A szerb klasszis Rafael Nadal ellen szépítene a Grand Slam-győzelmek tekintetében, hiszen Nadal megnyerte az első két GS-t idén, Djokovics tehát hátrányba került. Wimbledonban azonban ő az esélyesebb, és kelleni is fog neki a tornagyőzelem, hiszen könnyen lehet, hogy oltás nélkül nem játszhat majd az augusztus végi US Openen. 

Emma Raducanu

A brit fiatalnak most már ideje lenne kicsit komolyabban teljesítenie. A meglepő GS-győzelem után nem tudott szintet lépni, és sokkal inkább arról szóltak a vele kapcsolatos hírek, hogy milyen szerencsétlen nyilatkozatokat tesz. Most azonban hazai pályán sokat várnak tőle. Rögtön nehéz ellenfelei lesznek azonban, hiszen az első körben Van Uytvanck, majd pedig Caroline Garcia jöhet. 

Carlos Alcaraz

Salakban végképp bebizonyította a spanyol tini, hogy salakon már mindenkire veszélyes, nagy kérdés azonban, hogy füvön mit várhatunk tőle. Minden játékos sorsát befolyásolja ugyanis teniszben, hogy melyik borításon lehet rá a leginkább számítani.

Ha Alcaraz klasszis szeretne lenni, füvön is meg kell ugrania a lécet. 

Kapcsolódó cikkek