Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Ugyan az előző évben a koronavírus miatt nem rendezték meg, de 2021-ben ismét nagyon komoly mezőnnyel jött össze a Németország észak-nyugati részében fekvő Halle városában megrendezésre kerülő ATP 500-as tornára, ami a füves szezon egyik kiemelt pontja. A világranglista legjobb tíz játékosa közül öted, de a kiemelt nyolc játékos mind belefér a jelenlegi Top15-be. A selejtezőket letudva, és már a párizsi salakos döntő után az ott döntőt elveszítő Stefanos Tsitsipas is megjelenik a tornán, akárcsak a világranglista második Daniil Medvedev vagy épp a 2019-es bajnok Roger Federer.

 

FELSŐ ÁG

Az ágrajz legfelső vonalán az első helyen kiemel orosz és a Párizsban tizenhat közé jutó veterán német csaphat össze. Az egymás ellenijük nagyon egyoldali, de ugyanis 2016-ig kell visszamenni egy Struff győzelemig, amiből összesen kettő van tíz meccsen.

Daniil Medvedev – Jan-Lennard Struff

 

A második nyolcadban a stuttgarti finálé vesztese és az ott meglepetésre már a nyolc között búcsúzó lengyel csaphat össze, hogy a következő körben a címvédő Federerrel találkozzon. Egyetlen találkozójuk volt, amit a kanadai ifjú nyert lassan két éve.

Felix Auger Aliassime – Hubert Hurkacz

 

A második negyed a német kiválósággal kezdődik, akinek honfitárával kell megküzdenie a legjobb tizenhat közé kerülésért, ahol a stuttgarti tornán elődöntős francia, vagy a szégyenszemre első körben búcsúzó amerikai lesz az ellenfele.

Alexander Zverev – Dominik Koepfer

Ugo Humbert – Sam Querrey

 

A felső ág utolsó párosításában, a salakon rendkívül nagyot menő, de ezúttal csak nyolcig jutó argentin lehet a favorit, mégiscsak a világranglista tizedik helyezettjéről beszélünk.

Sebastian Korda – Roberto Bautista-Agut

 

ALSÓ ÁG

Átkanyarodva az ágrajz második felére, a hetedik helyen kiemelt belga Goffin és a francia füves borításon egyre jobban játszó Moutet csaphat össze.

David Goffin – Corentin Moutet

 

Egy selejtezős és egy szabadkártyás összecsapásából kerülhet ki győztesként az amerikai Thompson vagy a német Altmaier, akinek a következő körben biztos, hogy egy jó nevű orosz ellenfele lesz, ugyanis igazi pikáns kis párosításként jött össze a világranglista 25. Kachanov és a 7. helyen rangsorolt Rublev csatája.

Jordan Thompson – Daniel Altmaier

Andrey Khachanov – Andrey Rublev

 

Az ágrajz alsó negyedében a 8. helyen kiemelt francia Monfils, és a Stuttgartban nyolc közé jutó amerikai csap össze, hogy a következő körben a Párizsban döntőt játszó Tsitsipas ellen játszhassanak majd.

Gael Monfils – Lloyd Harris

Kapcsolódó cikkek