Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Fucsovics Márton (1,60) vs. Tommy Paul (2,35), péntek 02:15

Folytatódik Fucsovics fantasztikus menetelése az Australian Openen, aki még egy bravúrral beállíthatja karriercsúcsát. Fucsovics Márton 2018-ban 45 éves nihill után első magyarként jutott be az egyik legrangosabb tornaként nyilvántartott Australien Openen a legjobb tizenhat közé, amit idén is véghezvihet, feltéve, ha beigazolódik a papírforma és legyőzi pénteki vetélytársát. 

A világranglista 67. helyén álló magyar teniszező már két kört maga mögött tudhat; először Denis Shapovalovot (ATP: 13.) győzte le 3-1-re órási meglepetésre, majd az olasz Jannik Sinner (ATP: 82) esett áldozatául. 

Következő ellenfele az amerikai Tommy Paul (ATP: 80) lesz, aki Grigor Dimitrov (ATP: 20) személyében szintén nagy skalpot gyűjtött be, igaz azért összességben az ő sorsolása egy fokkal könnyebb volt. A 22 éves amerikai ugyanúgy az idei kiírás meglepetésembere, mint Fucsovics, hiszen ez az első alkalom, hogy az Australian Open főtáblájára verekedte magát, sőt ezidáig még meccset sem nyert Grand Slam-torna főtábláján. 

Papíron is Fucsovics az esélyesebb, ráadásul ha azt nézzük, hogy az amerikai nem egészen két napja játszott egy 4 óra 22 perces vérre menő csatát Dimitrov ellen, nem kétséges, hogy a magyar versenyző jóval kipihentebben érkezhet majd a meccsre. 

Ami az egymásellenit illeti, három évvel ezelőtt már találkoztak egy római ATP-tornán, akkor Tommy Paul bizonyult jobbnak; szorosnak aligha mondható csatában (0:6, 7:5, 4:6) diadalmaskodott. Vélhetően most jóval nehezebb dolga lesz…

És, ha magyar győzelem születik, jöhet Roger Federer!

TIpp: Fucsovics Márton nyer – 1,60

Kapcsolódó cikkek