Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Unibet élő sport közvetítés funkciója rendkívül népszerű a felhasználók körében, ezen útmutató segítségével pedig még többet megtudhatsz az élő tenisz stream részleteiről. Az Unibet TV-nek köszönhetően, rengeteg tenisz mérkőzést nézhetsz végig élőben, a világ minden tájáról. A tenisz fogadás rajongóinak ez óriási segítség, hiszen a mérkőzések alakulásának fényében tudják megkötni a győztes fogadásaikat.

Az élő tenisz közvetítés eléréséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a felhasználói fiókodba, rögtön ezután pedig el is kezdhetsz szemezgetni a jobbnál-jobb tenisz meccsek, tornák és oddsok közül.

Fontos, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után azonnal hozzáférhetsz az Unibet TV szolgáltatásaihoz, és a teljes stream kínálathoz.

Az élő tenisz közvetítés az Unibet TV kínálatának egyik legnépszerűbb szegmense, a világ tenisz mérkőzéseinek és tornáinak elképesztően széles választéka érhető el itt.

Élő tenisz közvetítés: a legnépszerűbb tornák listája

Australian Open – Élő közvetítés

A négy Grand Slam közül az elsőt Ausztráliában rendezik, méghozzá januárban: Melbourne ad otthont a kemény borításon játszott tornának, amelynek rekordbajnokai Margaret Smith Court és Novak Djokovic. A legendás centerpálya, a Rod Laver Arena sok nagy csata színhelye volt már – mostantól fogva ezekről te sem maradsz le, az Unibet TV által nyújtott online tenisz közvetítés jóvoltából. Az év eleji zimankó helyett, remek választás lehet az élő stream!

Nézz élőben Australian Open meccseket 

Francia nyílt teniszbajnokság (French Open) – Élő közvetítés

A második GS-verseny hazája Franciaország, itt a legnagyobb salakmenők mérkőznek meg, élükön Rafael Nadallal. A spanyol kiválóság az utóbbi két évtizedben Párizs egyeduralkodójává és a francia nyílt teniszbajnokság élő legendájává nőtte ki magát. Már csak az ő mérkőzései miatt is érdemes figyelemmel követni a májusban kezdődő tornát. Hol máshol, mint az Unibet TV-n, a legjobb oddsok és az élő fogadás funkció „társaságában”?

Nézz élőben French Open meccseket 

Wimbledon – Élő közvetítés

Június-júliusban Londonra figyel a teniszvilág, hiszen a wimbledoni torna a legrégebbi és legnagyobb hagyományokkal bíró teniszverseny a világon. A legendás Centre Court és a No. 1 Court évről-évre óriási csatározásoknak adnak otthont. A harmadik Grand Slamet füvön játsszák, a versenyzők csak fehér ruhát viselhetnek, alkalomadtán pedig meg kell hajolniuk a királyi család előtt – ezek az apróságok adják Wimbledon igazi báját, amelyekből akár az élő tenisz közvetítés közben is kaphatunk egy kis ízelítőt.

Nézz élőben Wimbledoni meccseket 

US Open – Élő közvetítés

A négy nagy torna közül az utolsót nyár végén/ősz elején rendezik, méghozzá New Yorkban, a Flushing Meadowsban. Korábban füvön és salakon is játszottak a játékosok, azonban 1978 óta a kemény borítás állandósult. Amerikában vezették be először a sólyomszem rendszert, valamint az Arthur Ashe stadion birtokolja a világ legnagyobb teniszstadionjának járó címet – a megannyi amerikai győztesről (Pete Sampras, Andre Agassi, Williams-nővérek) pedig már ne is beszéljünk.

Nézz élőben US Open meccseket 

ATP, WTA és ITF tornák– Élő közvetítés

Az Unibet TV élő online tenisz közvetítés kínálatában nem csak a Grand Slamek szerepelnek előkelő helyen, hanem az ATP-, WTA- és ITF-tornák is. Ezek az események ugyanis egész évben zajlanak a tenisz fogadás kedvelőinek nagy örömére. Ráadásul, a világsztárok nagy része képviselteti magát ezen tornasorozatokban is, így a legjobb oddsok közül válogatva, könnyedén fogadhatsz kedvenceid, illetve a magyar kiválóságok sikereire!

Nézz élőben ATP meccseket 

Unibet TV – Élő tenisz közvetítés

Az Unibet TV által élőben sugárzott tenisz mérkőzések és tornák megtekintéséhez csak egy felhasználói fiókra van szükséged, amelynek létrehozása után az asztali gépeden, a laptopodon vagy az okostelefonodon merülhetsz el az élő tenisz közvetítés kínálta eufóriában. Ne feledd, a mérkőzések során a legjobb oddsok folyamatosan változnak: érdemes tehát résen lenni, hogy mikor kínálkozik a legkiválóbb alkalom egy élő fogadás megkötéséhez!

Az Unibet teljes tenisz fogadás kínálata a „tenisz” fül alatt érhető el, a honlap bal oldali menüjében: kattints az ikonra és válogass a különböző tornák mérkőzései körül!

A sportfogadás fülön a legjobb oddsok, míg az Unibet TV kínálatában a legizgalmasabb élő tenisz közvetítések várnak!

Kapcsolódó cikkek