Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Felső ág

Az első szekcióban a világranglista első helyén álló Novak Djokovic nagyon komoly bajban volt két szett után 2-0-ra vezetett ellene a 19 éves Lorenzo Musetti, de végül a szerb megtalálta a játékát és nagyon lesimázta az olaszt, akinek egy kisebb sérüléssel is meg kellett küzdenie, aminek következtébe az ötödik szettet be sem fejezték.

A második szekcióban a 9. kiemelt Matteo Berrettini játék nélkül jutott be a legjobb nyolc közé, miután Roger Federer a stábjával való egyeztetést követően a visszalépés mellett döntött, mert a harmadik körös 3,5 órás küzdelme után nem akart kockáztatni a füves szezon előtt egy újabb sérülést.

Novak Djokovic (1.) – Matteo Berrettini (9.)

 

A harmadik szekcióban a 3. helyen rangsorolt Rafael Nadal az első két szettben még csak-csak megizzadt, de a harmadikban már 6-0 arányban nyert a 18. kiemelt olasz, Jannik Sinner ellen, így a salak-király továbbra is megállíthatatlan Párizsban.

A negyedik szekcióban a 10. helyen kiemelt Diego Schwartzman csak az első szettben nem tudott domináns lenni, de azt követően a saját adogatásait rendre megnyerve már sokkal könnyedebb játékot nyújtva 3-0 arányban ejtette ki a 31 éves német, Jan-Lennard Struffot, aki ezúttal nem volt elég kiegyensúlyozott, mert az elején még jól ment neki a szerva, utána viszont elfogytak az ászai.

Rafael Nadal (3.) – Diego Schwartzman (10.)

 

Alsó ág

Az ötödik szekcióban az első körös szenvedése után magára találó, 6. helyen kiemelt Alexander Zverev tovább folytatta az ellenállhatatlan játékát és mindössze hat pontot engedett a japán Kei Nishikorinak, akinek így esélye sem volt, hogy meglepetést okozzon a némettel szemben.

A hatodik szekció a meglepetés emberek meccsét a 22 éves spanyol Alejandro Davidovich Fokina nyerte, a 6-4-es szettek meccsén csak egyet engedett át Federico Delbonisnak, így pedig az argentin búcsúzott a tornától. Az ifjú hispán tovább írja karrierje legjobb Grand Slam eredményének történetét.

Alexander Zverev (6.) – Alejandro Davidovich Fokina

 

A hetedik szekcióban az 5. kiemelt Stefanos Tsitsipas egy pillanatra sem adta ki a kezéből az irányítást a 12. helyen rangsorolt Pablo Carreño Bustával szemben, ami a spanyolnak abszolút nem ízlett és nem is tudott ezzel mit kezdeni. A fiatal görög domináns játékkal 3-0 arányú könnyed győzelmet követően van ott a legjobb nyolc közt.

A nyolcadik szekcióban, az ágrajz legalján a 2. helyen rangsorolt Daniil Medvedev nem hagyott kétséget sem afelől, hogy nagyon szeretné azt a világranglista első helyet megkaparintani, amitől egyetlen győzelemre van, miután kiejtette a 22. kiemelt Cristian Garínt a negyedik körben. 

Stefanos Tsitsipas (5.) – Daniil Medvedev (2.)

Kapcsolódó cikkek