Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Felső ág

Az első szekcióban a világranglista első helyén álló Novak Djokovic nem hagyott semmilyen kétségem sem afelől, hogy ott a helye a legjobb tizenhat közt, hiszen mindössze hat pontot engedett ellenfelének, miközben három szettben simán legázolta őt. Ellenfele a 19 éves Lorenzo Musetti lesz, aki a torna egyik meglepetésembere és szenzációs játékával sokaknak lett az új kiskedvence, mert rendkívül bátran és látványosan játszik.

A második szekcióban összejött a két magas kiemelésű játékos párharca ugyanis Matteo Berrettini (9.) és Roger Federer (8.) is hozta saját mérkőzését és a negyedik közben szembenézhetnek egymással. Eddigi két összecsapásukat egyaránt a svájci nyerte, de egyik sem salakon volt, ami az olasz erőssége.

A harmadik szekcióban a 3. helyen rangsorolt Rafael Nadal újabb nagyon sima győzelmet tudhat maga mögött és tovább építi minbuszát Párizs pályáján. A legjobb tizenhat közt Jannik Sinner lesz az ellenfele, akinek tavaly összejött a legjobb nyolc, de idén ehhez valami extrát kell villantania az olasznak a „salak-király” ellen.

A negyedik szekcióban a 10. helyen kiemelt Diego Schwartzman a várakozásoknak megfelelően menetel előre és eddig még szettet sem vesztve jutott el a negyedik körig, ahol a 31 éves német, Jan-Lennard Struff lesz az ellenfele, akitől eddig nem láthattuk, hogy ilyen kiegyensúlyozott tudna lenni, de a mostani Garros nagyon rendben van nála, mert az első körös Rublev kiejtés óta szenzációsabban játszik, mint valaha.

 

Alsó ág

Az ötödik szekcióban az első körös szenvedése után magára találó, 6. helyen kiemelt Alexander Zverev könnyedén hozta a legutóbbi meccsét is, így pedig jó formában várhatja a nyolcaddöntőt a japán Kei Nishikori ellen, akinek egyetlen szettet kellett csak játsszon pénteken, mert ellenfele egy kiújuló bokasérülés miatt feladta a mérkőzést.

A hatodik szekció a meglepetés emberek meccsét hozta el nekünk, ugyanis két olyan teniszező került be a legjobb tizenhat közé, akik még sosem szerepeltek ennyire jól Párizsban. A 22 éves spanyol Alejandro Davidovich Fokina kétszer egymás után nyert ötszettes többszöri rövidítéses meccset, míg a 30 éves Federico Delbonis nagyon könnyedén lesimázta a saját találkozóját, így a pihentebb biztosan az argentin lesz.

A hetedik szekcióban az 5. kiemelt Stefanos Tsitsipas először veszített szettet a torna során, de ez még jót is tett vele, mert helyre rakta a koncentrációját, amit követően könnyedén fordított és nyert 3-1 arányban, így pedig ő csaphat össze a 12. helyen rangsorolt Pablo Carreño Bustával, akinek hasonlóan sima volt eddig az útja, ugyanúgy egyetlen szettet vesztett a spanyol is, s miután ő ezt a második körben tette, így valamivel pihentebb lehet, mint a papíron esélyesebb görög. 

A nyolcadik szekcióban, az ágrajz legalján a 22. kiemelt Cristian Garín kihasználta az adódó esélyt és kényelmes, de nagyon precíz játékkal élete eddigi legjobb Garros-eredményét elérve ott van a tizenhat közt. Ellenfele a 2. helyen rangsorolt Daniil Medvedev lesz, akinek eddig semmilyen különösebb akadályt nem gördítettek az útjába a riválisok, egyetlen szettet veszítve könnyedén jutott el a negyedik körig.

Kapcsolódó cikkek