Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A koronavírus okozta hosszas lemaradás ellenére a teniszben sem akarják, hogy a legnagyobb versenyek, vagyis a Grand Slam-ek ne kerüljenek megrendezésre. A new york-i US Open-en már túl vagyunk, jelenleg pedig a salakszezon legnagyobb eseménye, a Roland Garros zajlik, ami meghatározza a teniszvilág eseményeit.

Három kör már lement, vagyis a mezőny 16 főre redukálódott, ami már egy olyan létszám, ahol már az legnagyobb szakértők is dörzsölhetik a tenyerüket, hisz itt már szinte garantált, hogy összecsapnak a kiemeltek egymással, illetve itt már fény derül arra is, hogy a „meseszerű” történetek mennyire hosszú életűek.

A kiemelések során a „nagy trió” két tagja, Novak Djokovic és Rafael Nadal természetesen el is vitték az első két helyet, majd Federer hiányában a nem rég első Grand Slam-jét megnyerő Dominic Theim következett a rangsorolásban. Hármójuk közül, csak a fiatal osztrák kényszerült egyszer rövidítésre, de végül is nem okoztak csalódást és magabiztos játékkal szerezték meg a helyüket a negyedik körben.

A negyedik kiemelt Daniil Medvedev viszont már az első körben elbúcsúzott, magyar szempontból fontos eseményként, mert Fucsovics Márton győzte le az oroszt négy szettben. Ha már szóba került a magyar teniszező, akkor említsük meg azt is, hogy Marci is ott lesz a legjobb 16 között, miután a második körben spanyol Albert Ramos-Vinolas, majd a harmadik körben a brazil Thiago Monteiro ellen diadalmaskodott 3-0 arányban. Fucsovics ellenfele a 13. kiemelt orosz, Andrej Rublev lesz a negyedik fordulóban.

Stefanos Tsitsipas (5.) az első körben már 2-0-s szetthátrányban is volt, de végül rendbe rakta a játékát és visszatalált a helyes útra, a második és a harmadik meccsén is nagyon meggyőzően játszott, és némi extra pihenőt is kapott, mert ellenfele Aljaz Bedene a harmadik szettben feladta a meccset sérülés miatt, de ekkor már a görög szettek tekintetében 2-0-ra vezetett, valamint a harmadikban is 3-1 volt neki az állás.

A hatodik kiemelt német Alexander Zverev a második körben került nehéz helyzetbe, mikor is a francia Herbert ellen 5 játszmában sikerült csak továbbjutnia, de azóta ő is megtalálta a sikerhez vezető teniszét és Checcinato ellen nagyon könnyedén jutott be a negyedik fordulóba.

Matteo Berrettini (7.) volt a szombati nap legnagyobb áldozata, akit a 22 éves német Daniel Altmeier ejtett ki három szettben, meglehetősen könnyedén.

A negyedik forduló párosításai a következőképpen néznek ki az ágrajznak megfelelően:

Djokovic (1.) – Kachanov (15.)
Carreno Busta (18.) – Almeier

FUCSOVICS – Rublev (13.)
Dimitrov (20.) – Tsitsipas (5.)

Sonego – Schwartzmann (14.)
Gaston – Thiem (3.)

Zverev (6.) – Sinner
Korda – Nadal (2.)

French Open fogadás bajnokság – 16 millió Ft

Kapcsolódó cikkek