Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

A felső ág első felében akadt néhány meglepetés, mert több kiemelt játékos is rögtön az első körben búcsúzott a tornától. Az első számú kiemelt Novak Djokovic nem volt köztük, mert a szerb könnyedén három szettben hozta a saját mérkőzését, s a következő körben az uruguayi Pablo Cuevas lesz az ellenfele, aki szintén elég gyorsan, három szettben hozta a maga meccsét.

Kiesett viszont a 29. helyen rangsorolt Ugo Humbert, akinek csak egy szettet sikerült nyerni a litván Ričardas Berankis ellen, aki ezzel beállította a párizsi rekordját és ismét ott van a második körben, ahol James Duckwort lesz az ellenfele, aki először jutott túl az első fordulón.

Továbbjutott a 21. kiemelt ausztrál, Alex de Minaur, viszont az ő ágán máris búcsúzott a 13. helyen rangsorolt belga, David Goffin, akit a 19 éves Lorenzo Musetti ejtett ki három szettben. Az ifjú olasz a japán Yoshihito Nishioka ellen lép pályára a második körben.

A 9. kiemelt Matteo Berrettini három szettben hozta a saját találkozóját, ellenben az ő ágán lévő fiatal kanadai, Félix Auger-Aliassime négy szettben alul maradt Andreas Seppivel szemben, akinek ismét összejöhet egy jó szereplés a játéka alapján. A rutinos olasz ellenfele Kwon Soon-woo lesz, aki első alkalommal élte túl az első kört.

A felső ág végén van az egyetlen olyan kiemelt párosítás, amely még összejöhet a harmadik fordulóban ez pedig Taylor Fritz (30.) és Roger Federer (8.) kettőse, akik egyaránt három szettben nyerték a saját mérkőzésüket.

 

Az felső ág második felének első kiemeltje Rafael Nadal, akit a 3. helyen rangsoroltak, de első számú favorithoz méltón hozta az első meccsét. Vele egy ágon szerepelt a 28. kiemelt Lorenzo Sonego is, de az olasz elbúcsúzott három szettben a dél-afrikai Lloyd Harris ellen, aki ezzel zsinórban harmadszor jut túl az első körön.

A következő kiemelt párosítás, amely még összejöhet a harmadik fordulóban az a 18. helyen rangsorolt Jannik Sinner és a 14. kiemelt Gaël Monfils győzelme miatt lehetséges még, ugyanis mindketten hátrányból fordítva tudták hozni a saját mérkőzésüket.

A soron következő kiemeltek elég bíztatóan teljesítettek, így itt több párosítás is még összejöhet a harmadik fordulóban, ha a második akadályt is sikerrel veszik a rangsorolt játékosok. Ilyen például Diego Schwartzman (10.) és Aslan Karatsev (24.), valamint Karen Khachanov (23.) és Roberto Bautista Agut (11.).

Akadtak viszont itt is meglepetésre búcsúzók, ilyen volt például a 7. helyen rangsorolt Andrey Rublev, Dan Evans (25.), Hubert Hurkacz (19.), Grigor Dimitrov (16.) vagy épp a 4. kiemelt Dominic Thiem, aki két szettes előnyből szórakozta el a meccsét és zuhant ki az első körben.

Ott van viszont a folytatásban a 15. helyen rangsorolt norvég, Casper Ruud, aki Kamil Majchrzak ellen léphet salakra a második fordulóban, Fabio Fognini (27.), akinek a magyar Fucsovic Marci lesz az ellenfele, vagy épp a 22. kiemelt Cristian Garín, aki az ausztrál Mackenzie McDonalddal néz farkaszszemet majd.

Viszont van még két nagyon komoly név, akiknek lehet a harmadik körben kiemelt ellenfele, ugyanis Stefanos Tsitsipas (5.) ágán simán hozta az első meccsét John Isner, aki a 31. helyen van rangsorolva, míg az ágrajz legalján lévő 2. kiemelt Daniil Medvedev és Reilly Opelka (32.) is megnyerte a maga összecsapását, így van esély az összetalálkozásukra.

Kapcsolódó cikkek