Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Néztem a Fucsovics Márton meccsét az Ausztrál Openen, és hiányérzetem támadt. Valami nem stimmelt. Oké, a labdaszedők rendben, lehet őket is figyelni, mikor a hálónál térdelő kisgyereket eltalálja a szőrös sárga golyó, amely elég nagy sebességgel vágódhat a testbe. A vezetőbíró is ott a székben, meglehetősen dölyfös magasságban, így mutatva fensőbbségét, eképpen jelezve a földi halandónak, ők mindenek felett állnak, döntésüket tessék alázatosan elfogadni! Maguk a játékosok is a pályán, eddig megvolnánk! Apropó, teniszezők. Fucsovics Márton nyilván jól megfontolt gondolatból, egy feltörekvő, hazai pályán már erősen jelen lévő sportszergyártó felszerelését hordta! Gondolom egy páran feltették a kérdést, mit jelent a ruházatán a DRK felirat? Amennyire egyszerű a külföldiek gondolkodása, feltételezem azonnal belekevernék a DNS mintát, ami ugye a dezoxiribonukleinsav mozaik szava. Igaz, látható a különbség, és messze földön még nem ismert a magyar márka!

Amúgy Fucsovics teljesen csinos volt, női szemmel még szexi is a jó szabású sportszerkóban. Mehet tovább a nyomozás! Na, de tényleg, mi a fene hiányzik a pályáról, a meccsről, a tenisz életérzésből? Igen, a vonalbírók. Sehol a szegény jó emberek, kivették őket a szolgálatból. Jött a robot technika, a sólyomszem varázslata. Nincs már az a különleges kurjantás sem, amit a vonalbírók adtak ki, ha szélesen vagy hosszan pattant a laszti. És persze hiányozni fog a velük kialakult jelenet, az agyament sportolók veszekedése, a vita, a civakodás egy vélt vagy valós ítélet miatt. Nincs kivel üvöltözni, senki nem maradt, aki miatt szilánkosra kell szétverni a rakettet.

Kire fröcsög majd Kyrgios, kit éget porrá McEnroe, hová tűnik a botrány? A nézők nem vehetnek részt holmi ingyen cirkuszban, és okafogyottá vált a fegyelmi testület is, hiszen, ha nem lehet sértegetni a sporit, akkor sajna nincs kit megbüntetni! A másik nagy kérdés, a tenisz nagytemplomában, Wimbledonban hogyan állnak ehhez az újításhoz. Ott, ahol már egy kicsit is színes mez is országos felhördülést vált ki, ha valahol, hát itt a több évtizedes hagyomány szent és sérthetetlen.

Tenisz, qou vadis?

Kapcsolódó cikkek