Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

A tavalyi torna elhalasztása után ezúttal közel sem sikerült annyira komoly felhozatalt összehoznia a szervezőknek Bastadba, ahol a címvédés biztosan elmarad, mert a 2019-es győztes, a chile Nicolás Jarry lemondta a meghívást egy kisebb térdsérülésre hivatkozva, de ettől függetlenül bizakodhatunk egy jó tornában, mert a nyolc kiemelt elég bíztató angliai szereplésen van túl, ami jó előjele lehet egy színvonalas svéd kalandnak is.

Az első kiemelt Casper Ruud a Radu Albot – Holger Vitus Nødskov Rune párharc győztesével találkozhat a második körben. A 31 éves moldovainak mostanában nem igazán fekszik a játék, edzőcserét is pedzegetnek nála, de ez most egy jó esély lehet, hogy az ifjú, 18 éves dán ellen egy győzelemmel akár önbizalmat szerezve állhasson ki a rangsor első norvég ellen, aki nemrég még Grand Slam negyeddöntőt vívott.

A felső ág másik erőnyerője Fabio Fognini, aki várja ellenfelét a Facundo Bagnis – Roberto Carballes Baena párosításból, ahol a 31 éves argentin továbbra is csak keresi önmagát az öreg kontinensen, miközben odahaza Dél-Amerikában az 250-es ATP-k során rendre jól játszik és olykor nyer is, s bár az ellenfel a 28 és spanyol, az közös bennük, hogy sikert eddig ő is csak másik földrészen tudott elérni a legmagasabb szinten, egy ecuadori torna során.  

Az ágrajz másik végén a második helyen kiemelt chilei, Cristian Garín áll, akinek még ismeretlen az ellenfele, viszont az ő ágán szerepelt a negyedik helyen rangsorolt ausztrál, John Millman is, akik legjobb esetben az elődöntőben mérkőznének meg egymással,

Ugyan már az első körben is érdekeltek lesznek az 5.-8. helyig rangsoroltak, de ha csak a neveket végig nyálazza az ember, már bizakodó lehet, hiszen Richard Gasquet, Lorenzo Musetti, Jiří Veselý és Emil Ruusuvuori is a jobb formát mutató teniszezők közt vannak, mindegyikük eljutott legalább a második körig Angliában a Grand slamen, mindössze a finnek volt ez a megálló a végső, hiszen a többiek tovább is bírták még.

Kapcsolódó cikkek