Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az utolját még sikerült elcsípnem! Talán a legjobb részt! Ausztrál Open, férfi döntő: Thiem-Djokovic.

Előtte a nők is célba értek, ott csak a fotó maradt rám, az kitűnt, hogy továbbra sem soványak a teniszező hölgyek, ez amúgy már évek óta nyomon követhető. Jött egy fiatal amerikai nő, gyorsan lerendezte a végét, boldogan, és sírva emelgette a kupát, irány a kassza. Babos Tímea párosban továbbra is királynő, nagy dicsőség, óriási gratuláció a sorozatos páros sikerért!

Melbourne-ben egészen döbbenetes mennyiségű pénzt, 71 millió ausztrál dollárt szórnak szét. Egyszerűen felfoghatatlan, miből jön össze ez? A győztes 4 millióval, a döntős 2 millió ausztrál dolcsival lesz erősebb.

A férfiaknál hatalmas robbanást okozva egy osztrák fiatal játszott finálét, Thomas Muster óta jószerével nem is látszott ilyen élesen szomszédban született teniszező, és különben is, síelés, kaiserschmarrn meg apfelstrudel, tehenészet, szóval ez az övék, de a tenisz? Hát itt a csoda! A kis Dominic olyat cibált a nagy és sikeres Djokovic arcán, a szerb örökké optimista és hamiskás mosolya kevés híján lefagyott. A harmadik szettben az jött le, hogy ezt Novak teljesen feladta, tőle szokatlan módon, akár ráfoghatóan hanyagul dobálta a labdát, nyoma sem volt a koncentrálásnak, készült a mindent eldöntő negyedik játszmára, ami aztán meghozta számára a fordulatot. Szegény jó Thiem, hiába övé volt a szurkolók szimpátiája, erősen és alázatosan játszott, konok és akaratos, fáradhatatlan és kitartó volt, saját magát emésztette el. Káprázatos labdákkal bombázta a szerb térfelét, majd a végén elképesztő hibát vétett. Az nem lett volna baj, ha csak néha, ám a vége felé egyre több ilyet ütött, Nola meg ebből kimarkolta a jussát, és sikerült nyernie. Félelmetes volt amúgy a közvetítés, rengeteg kamera, go pro készülék, ragyogó grafika, és a sólyomszem technológia egészen lenyűgözően mutatta a képletet. A férfi döntő minden pillanat óriási élményt nyújtott, még akkor is, ha a kicsinek nem sikerült győznie!

Akik Dominic Thiem végős győzelmére fogadtak, várhatnak egy évet!

Kapcsolódó cikkek