Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Fucsovics Márton vs Fabio Fognini

Nagyon nehéz erőpróba előtt áll a magyar teniszező. Fucsovics (ATP: 51.) az előző fordulóban egy nyögvenyelős győzelmet aratott az osztrák Dennis Novak ellen, ráadásul még egy sérülést is összeszedett azon a meccsen. Marci sikere ugyan papírforma volt, mégis komoly értéke van, ha azt vesszük, hogy korábban egyetlen főtáblás meccset sem nyert még Wimbledonban, ezzel szemben Novak tavaly egészen a harmadik fordulóig menetelt.  

Fognini (ATP: 10.) a 12. helyen kiemeltként várja ellenfelét. Az első körben remek meccset játszva, de vért izzadva ejtette ki a feltörekvő amerikai tehetséget, Frances Tiafoe-t. Tavaly Fognini a legjobb 32-ig jutott, ha pedig a realitást nézzük, akkor minden esélye megvan most is rá. 

Tipp: Fognini jut tovább – 1,73

 

Nick Kyrgios vs Rafael Nadal 

A nap meccsét játssza az ausztrál és a spanyol. Kyrgios mostanában inkább a botrányairól és a szócsatáiról híres, mint a teljesítményéről. Legutóbb az acapulcói tornán futott össze a két teniszező, akkor a fináléban csaptak össze, és Kyrgios parádés játékkal szerezte meg a trófeát. Azóta viszont nagyjából a szájkaratét láttuk tőle, a teljesítménye jócskán elmarad a képességeitől. Wimbledonban is bebizonyította az első fordulóban, hogy alázat helyet nála most a szórakozás a prioritás, kis híjján el is bulizta a továbbjutást Thompson ellen. Nagyon hullámzó a játéka, totális hangulatember. 

Rafa Nadal nem az a fickó, aki tolerálja, ha az ellenfele produkálja magát. Ő nem megy bele a szócsatákba, nem hagyja magát kizökkenteni, ő maga az alázat, a játékával üzen. Éppen ezért biztos, hogy ha az ausztrál nem veszi véresen komolyan, akkor már azelőtt eldől a meccs, hogy elkezdődött volna. Ám, ha a legjobb formáját hozza ki a pályára, lehet keresnivalója, hiszen a képességei megvannak ahhoz, hogy a legnagyobbakat is megszorongassa. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy Nadal ellen eddig összesen hét meccset játszott, és az ő mérlege jobb, négyszer is legyőzte a spanyolt. 

 Tipp: 3,5-nél több szett lesz – 1,64

 

Fogadj Wimbledonra, és nyerj 3 millió forintot! Kattints ide a részletekért!

Kapcsolódó cikkek