Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Novak Djokovics a 32. GS-fináléját egy olyan játékos ellen játssza, akit eddig nem győzött le. 

Djokovics-Kyrgios, vasárnap 15:00

Merthogy a két játékos eddig két alkalommal találkozott, és mind a kétszer az ausztrál nyert, persze az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ezeket a meccseket még 2017-ben játszották. Azóta Djokovics újabb címeket gyűjtött, az akkor még fiatal titánnak számító Kyrgios viszont nem váltotta be a felé támasztott elvárásokat.
Kyrgiosszal kapcsolatban mindig azt mondják a szakértők, hogy a keze és a játéktudása alapján bármikor fel tudja venni a versenyt a legjobbakkal, de fejben nem tud elég koncentrált lenni. Most viszont mintha valami megváltozott volna, az idei wimbledoni tornán végig nagyon magas színvonalon játszott, nem voltak a játékában nagyobb hullámvölgyek. Ráadásul az sem jött rosszul az ausztrálnak, hogy az elődöntőben nem kellett pályára lépnie, hiszen Nadalnak egy sérülés miatt vissza kellett lépnie. 

Ennyit nagyjából arról, hogy mi szól Kyrgios mellett, mert ezektől függetlenül természetesen Novak Djokovics a meccs favoritja. A szerb a 21. Grand Slam-sikerét szerezheti meg, mellyel ismét egyre zárkózna Nadalhoz képest az örökranglistán. Ráadásul a szerb 2018 óta az összes wimbledoni tornát megnyerte (2020-ben a covid miatt ezt a versenyt sem rendezték meg), Roger Federer után már ő a füves Grand Slam királya. 

Djokovics a meccs elején minden bizonnyal kivárásra játszik majd. Lutri, hogy Kyrgiosra hogy hat majd az első nagy döntője, ha az ausztrál tudja tartani az agresszív teniszét, a szerbnek is magasabb fokozatra kell majd váltania. 

De azért nehéz elképzelni, hogy ne lenne erre az esetre fegyver Djokovics tarsolyában. 

Kapcsolódó cikkek