Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Rafael Nadal vs. Roger Federer 

Két legenda csap össze egymással Wimbledonban a döntőért, de csak egyikőjük léphet be azon a bizonyos kapun. Az ő párharcuk már a történelem része, nagyobbnál nagyobb meccseket vívtak a teniszvilág vastrónjáért, hol egyikük, hol másikuk kerekedett felül. Legnagyobb meccsük egyértelműen a 2008-as wimbledoni finálé, amit a teniszhistóriás könyvek a sportág valaha volt legnagyobb meccsei között emlegetnek. Akkor Nadal volt a nyerő, és talán minimálisan, de most is ő az esélyesebb. 

Idén már találkozott egymással a két versenyző, méghozzá a szintén nívós Roland Garros elődöntőjében, ahol a spanyol örülhetett a végén. Mindketten polihisztorok ebben a sportágban, minden borításon világklasszis szintet képviselnek, így a sokak által nem kedvelt füves talaj sem fog ki rajtuk. Ha az aktuális formát nézzük, akkor egyértelműen Nadal az esélyesebb, magabiztosan vette az akadályokat eddig a tornán – igaz Federer is, de a hispán játéka meggyőzőbb volt. Nadal olyan, mint tenisz Michael van Gerwenje, gyakorlatilag hibátlanul játszik, akárki jön vele szembe, elsöpri. Federer is alig veszített játszmát eddig a tornán, ami igazán nagy különbség kettejük között, az a ki nem kényszerített hibák száma. Kérdés, hogy ki milyen napot fog ki, minimálisan, de a spanyol az esélyesebb, de amire leginkább érdemes fogadni, az a szettek száma. Nem létezik, hogy három játszmába elintézzék ez a csatát…

Tipp: 3,5-nél több szett – 1,47

 

Novak Djokovic vs. Roberto Bautista

A világelső szerb számára kikövezett út vezethet a döntőig, hiszen Bautista személyében egy számára kötelezően verhető ellenfelet kapott, elkerülte az igazi nagyágyúkat. Mindkét versenyző különösebb  megerőltetés nélkül jutott el a négy közé, de egyiküknek véget ér a wimbledoni álom. Bautista legutóbb Pella ellen szerepelt, s ez volt a legizzasztóbb meccse a tornán, mégis könnyedén továbbjutott. Nem nyújtott különösebben színvonalas játékot, az első szervái "csak" 71%-ban ültek, sőt gyakorlatilag mindenben alulmaradt az argeninnal szemben, az egyetlen lényeges különbség a ki nem kényszerített hibáknál keresendő. Bautista is összeszedett 35-öt, de Pella 50-nél állt meg, ami ilyen szinten nem fér bele. 

Djokovic ezzel szemben simán átlépett Goffinon, végig magabiztosan és képességeihez elvárhatóan játszott, breaklabdáit pedig elképesztő hatékonysággal használta ki (7/10). Djoko számára presztízskérdés, hogy ott lesz-e a döntőn, nehéz elképzelni, hogy lemaradjon róla. 

Tipp: Djokovic nyer – 1,06

Kapcsolódó cikkek