Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Elérkeztünk a negyeddöntőkhöz Wimbledonban, hamarosan kiderül, hogy melyik négy játékos kerül be a legjobb négy közé. Az egyszer biztos, ha mindhárom világsztár sikerrel veszi az akadályt, az elődöntőben elkerülhetetlen egy Nadal-Federer párharc. 

 

Novak Djokovic vs. David Goffin

Mindkét versenyző viszonylag könnyű ágon jutott el idáig. Djokovic útja kissé gördülékenyebb volt, egyedül a lengyel Hurkacz ellen veszített játszmát, egyébként magabiztosan lépett át az összes ellenfelén. 

Goffin legnehezebb ellenfele a harmadik körben volt, ahol alaposan megizzadt az ATP 13. Medvedev ellen, de végül ő került ki győztesen. A nyolcaddöntőben Verdascóval nézett farkasszemet, aki játékminőségben felvette a versenyt a belgával, de hatékonyságban nem. Goffin leginkább a spanyol botlásaira tudott építeni, Verdasco 48(!) ki nem kényszerített hibát produkált, ami végzetesnek bizonyult.

Djokovic sokkal stabilabb játékos, valószínűleg nem okoz majd gondot neki Goffin legyőzése, még akkor sem, ha 2016-ban ugyanezezen a borításon a belga 2-0-ra legyőzte a szerb világklasszist. 

Tipp: Djokovic nyer – 1,05

 

Kei Nishikori vs. Roger Federer

Nem kérdés, hogy ez lesz az első komoly próbatétel Federer számára a tornán. Nishikori fantasztikus formában van, igaz egyik korábbi ellenfele sem állította nagy nehézségek elé. A nyolcadik kiemelt ázsiai egyedül a kazah Kukushkin ellen veszített játszmát.

Federer hasonlóan jó teljesítményt nyújt eddig, a nehezebb ellenfelek közül Pouille-t és Berrettinit is lenullázta, már-már tökéletes játékkal. Az olasz ellen összesen 5(!) ki nem kényszerített hibája volt, ami egészen fantasztikus számadat, főleg, ha azt vesszük, hogy Nishikori 31-et produkált Kukushkin ellen. Nem kérdés, hogy ki a jobb játékos, de vélhetően a svájcinak minden eddiginél nehezebb dolga lesz, hiszen a japán a nagy meccsekre mindig felszívja magát. 

Tipp: 3,5-nél több játszma – 2,08

Kapcsolódó cikkek