Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Saját elhatározásból döntöttem, hogy megnézek egy enbéegyes bajnoki meccset!

Jó, ehhez kellett a ZTE vezetőinek egy új projektje, amiben- nagy megtiszteltetésemre- rész vehetek. A klub irányítói úgy döntöttek, megörökítik a ZTE tavaszi menetelését. Hát nem mondom, lesz mit szerkeszteni a klub videós történelemkönyvbe. Szóval, ha már ott vagyok, megengedték, hogy a nagycsapat éles, Honvéd elleni összecsapását megtekinthessem.

Zalaegerszeg mindig lenyűgöz! Gyönyörű város,  nagy térrel, sok levegővel, kényeztető zölddel, zalai dombsággal! A másik, amitől rendre hanyatt dőlök, a stadion gyepszőnyege! A wimbledoni tenisztorna szervezői simán tanulhatnának, mekkora simaság, bársony, brokát a játéktér! Újpesten ezt csak negyedjére sikerült hozni, amikor ezt kritikusan szóvá tettem, egyből kirúgtak a még csak elméletben létező kerületi munkahelyemről!

A nézők Waltner Róbert emlékezetével kezdtek, kézitábla, molinó, szeretettel gondoltak a volt vezetőedzőre! Aztán amikor kedves csapatuk tagjai elkezdtek nagyon okosan, formásan játszani a Honvéd ellen, leengedték a Waltner kézi táblát, a kékek vezető góljánál senki nem kiabálta a múltat, a győztes pozícióban pedig már Molnár Balázst fényezték. Jó, annyira nem élesen, még csak tárgyilagosan megemlékezve! A dicsőség már csak ilyen, múlandó!

A Honvéd teljesen érthetetlen felállásban futott neki a 90 percnek. Az erre az alkalomra kinevezett bal bekk  albán (neki nem feledjük soha a vb selejtezős oda-visszát!) alapesetben egyébként jobboldali védő, csak loholt a legjobb formában szorgoskodó  hazai  jobbszélső után. A látogatók jobb hátsó emberét pedig egy ifista simán kiváltotta volna, ha szerb! A Honvéd szintén szerb csatára, egyébként figyelemreméltóan ügyes fickó, szépen feszült rajta a szerelés, le nem csúszott a nadrágja a húsos testkiszögelléseiről! A védelem közepén a kapitány, nem mellesleg a válogatottba ácsingózva, finoman szólva is ette a ZTE támadásait!  

Tajti Mátyás a tavaszi szezon legnagyobb változást mutató egerszegi! Sokáig várták a kiemelkedő játékát, most sorban megadja! Ha valaki megnézi az összefoglalót, egyből feltűnik, Tajti mennyire aktív, milyen szépen szervezi a támadást, ha nála a labda, a többiek nyugodtak, erős kézben az irányítás, kavar, az ellenfél elkezdhet reszketni! 

Az első félidőben kimondottan karakteres játékot mutatott a ZTE, a második kicsit zűrösebb volt, VAR-ozás, meg csacska hibák sorozata, majd egy mesteri találattal lezárva az összes felmerülő kérdést! Tényleg remek formát mutatott a hazai együttes! 

A végén senki nem emlegette Waltner edzőt, a jogos győzelem után érthetően jól érezte magát a zalaegerszegi közönség!

Kapcsolódó cikkek