Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Mezőkövesdre látogat a Fehérvár, dobogós ellenféllel játszik a Ferencváros, kiesési rangadót rendeznek Angyalföldön.

Mezőkövesd – Mol Fehérvár, péntek 20:00

Kuttor Attila együttese még nem kapott gólt 2023-ban bajnoki mérkőzésen, egyre inkább úgy tűnik, hogy a kieső helyektől messze lesznek a későbbiekben. Noha játékban inkább a Puskás Akadémia ellen mutattak többet, a Fehérvár nem a labdás fázisokban a legerősebb, így ismét jó esélyük lesz pontot, pontokat szerezni. Huszti Szabolcséknak idén még nem sikerült győzni, viszont ősszel 2-1-re nyertek hazai pályán a matyóföldiekkel szemben.

Kisvárda – Ferencvárosi TC, szombat 17:00

A sikeresen megvívott Derbit követően Kisvárdára látogat a Ferencváros. 14 pontos (!) előnnyel vezetik az OTP Bank Ligát, viszont kemény fába vágják a fejszéjüket, ha szeretnék elvinni mindhárom pontot a keleti csapattól. Kisvárdán elkezdett kialakulni egy labdával aktívabb futball, s ennek eredménye a Fradi ellen lehet igazán mértékadó. Csercseszov ugyanakkor örülhet, amennyiben egy újabb adok-kapok találkozóba szaladnak bele.

Vasas – Újpest, vasárnap 17:30

Mi a közös a Vasasban, és az Újpestben? Mindkét alakulat játszott már idén a Ferencvárossal. Két teljesen más találkozót láttunk, hiszen a Vasas nagyon deffenzív felfogásban, szinte csak a védekezésre koncentrálva szerzett pontot a Groupama Arénában, az Újpest pedig abszolút partnere volt a zöld-fehéreknek múlt hétvégén. A játék képében hasonló forgatókönyvet várunk, azaz a Vasas védekezik, majd kontrázik, az Újpest pedig megpróbálja beszorítani ellenfelét a kapuja elé. Színvonalában reméljük felülmúlják az őszi meccset, amikor mindkét tábor rázendített a “nagyon gyenge”- rigmusra.

Kapcsolódó cikkek