Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Magyar Olimpiai Bizottság a lehető legmagasabb fokozatra kapcsolta a házi feszültség generátor gombját! Az év végére olyan mennyiségben hullott információ a mit sem sejtő hazai közvélemény nyakába, amire álmában sem mert gondolni! Itt van ez az impozáns szervezet, amely külsőre olyan csodálatosan koordinálja a sportéletet, csupa kiemelkedő személyiséggel, akiknek a nyakában különféle fényes érmek lógnak, a világ összes olimpiáján nagy tisztelettel fogadják, bámulják őket! 

Aztán kiderült, mindennél nagyobb a baj!

December végére arról beszéltek a belsős hivatalos emberek, hogy a MOB erőtlen, majdhogynem privát szervezetté redukálódott!

Semmibe vett szakemberek, érhetetlen döntések, keménykedés, az tagság véleményének semmibe vétele, megalázó jelenetek! Ez nem volt jellemző, bár az utóbbi pár évben már csak utazási irodának becézték a szervezetet, a korábbi elnök is inkább látványosan elöl járt, mintsem dolgozott! Borkai Zsolt elmondhatatlanul sikeres, végtelenül komfortos életébe bezavart egy kellemetlen videofelvétel, onnantól nem volt megállása, nyilván a MOB elnöki széket is muszáj volt elhagynia!

És akkor jött az új elnök, Kulcsár Krisztián! Egykori vívó! A vezető egy olyan családból származik, ahol a sport olyan, mint a lélegzetvétel, pluszban az összes rokon elképesztően sikeres. Bankárként dolgozott Svájcban, üzletember, több nyelvet beszél, kedves figura, tettre kész, szóval, ha ebből nem lesz óriás szárnyalás, akkor semmiből.

Majd a napi szintű rosszhír-szőnyegbombázás: teljesen elképesztő vezetési stílus, önmagával bőkezű fizetés, személyeskedő alak, egy indokolatlanul erőskezű alvezér, csúnyán kibabrált edzők, a mellőzöttség miatt megbántott híres emberek, szervezetek, eddig rejtett megannyi problémája! Az egyébként a MOB-ot templomként tisztelő hétköznapi ember nem hitt a szemének, annyi oldalról érkezett támadás, biztosan nem véletlenül, ám mindenképpen nyomasztó mennyiségben!

Egymástól egyre többen felbátorodva kiöntötték a fájdalmukat. Olyan szintre jutott az őszinteségi folyamat, akit nem érdekelt a sport, egyből felfigyelt a témázásra!

Kulcsár Krisztián pedig hallgatott, aztán kicsit megszólalt, majd jött a szavazás az elnök személyéről. A vihar nagyságát, a hangadók elszántságát tekintve, úgy tűnt csúnyán kisöprik, KO-zák az elnököt. Ehhez képest meglepetés a végeredmény, a vezető csapata majdnem jól lobbizott, a tagság pedig nem egységes!

Kulcsár Krisztián el, a hangulat azonban továbbra sem csillapodik!

Kapcsolódó cikkek