Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Most már szinte biztos, hogy a játékosok a maguk módján nem hibásak. A vezetők. Azok, akik évek óta önpusztító módon hozzák, veszik az edzőket. Felmegy az irodába egy régi híresség, bemondja, hogy ő aztán Isten bizony tudja a tutit, olyan trénert hoz, fix BL-győzelem.

Az egyik például az norvégra esküdött. Naná, hogy azok, hiszen mindent tudnak! Még a jég hátán is megélnek, de hogyan!!! A mintás pulóverüknél nincs jobb, kell ennél erősebb érv? Nem. Jött, aztán nyomtalanul eltűnt a Vidiből! De még a foci környékéről is.

A másik valamikor élt Franciaországban! Hát micsoda? Mennyi remek labdarúgó, csillogó érmek, a jelölt pedig pazar fickó! Plusz csodás ott a sajt, nahát akkor jöjjön a gall ember. Szégyenre égett, a mentora meg magyarázkodott, talán még a klubépületből is kitiltották, pedig ő aztán piszokul lobbizott emberéért.

Majd a szerb vonal. Az ember fizetésnapon láthatóan kitűnően érezte magát, a többi napon savanyújóskaként mozgott, kínlódva nyilatkozott, nyilvánosan szenvedett. Elment az oroszokhoz, a mostani fehérvári krízisben is felmerült a neve, majd kifulladt a visszatérése. Nála legalább látszott valami a rengeteg elégetett pénzből, de hát ez is kevés volt.

A haver. Aki egyébként megégett az alföldi klubnál. Nulla tapasztalattal, borzasztóan nagy egója az összes hivatalos embert hanyatt lökte.  Eredményesség tekintetében már a megyeiben is laptára tették volna, a mentora eddig tartotta a hátát, amikor már a polgi is beavatkozott, onnan menthetetlen a fickó. Ő lehet az új Horváth Feri. Aki jött, ment, mostanában inkább ment. 

A legfrissebb. A svéd, aki különben lengyel. Hetek óta nincs csapata, majd megint egy okos a vezetésből előállt a frankóval. Kell ez a csóka, bár eredménye annyira látványosan nincs, sőt éppen klub nélküli. A megkérdezett pedig vállalta a pokoli kihívást. Hát persze, hogy optimista, hogyan nézne ki, ha arról beszélne, ebből esetleg vékony bennmaradás lehet, amúgy egyszer sem biztos. Hívták, hát bolond lenne nemet mondani, jó fizu, ha kihúzza szezon végéig, rögtön dobnak neki egy szerződéshosszabbítást. Onnantól tuti nyerő az élete.

Ennyi a vezetőség tudása.

Az eredménye jól látszik. Még a Holdról is!

Kapcsolódó cikkek