Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem jött be a nyári váltás, megint szabadúszó a Real egykori játékosa.

Miután múlt nyáron kilenc év után távozott a Real Madridtól, Isco a Sevillához szerződött, azonban néhány hónap után onnan is távozott. A szebb napokat is látott középpályás így ismét szabadúszóként keres új csapatot.

Isco annak idején 353 mérkőzésen 53 gólt szerzett a „blancók” szerelésében, számtalan egyéb siker mellett tagja volt öt BL-győztes és három bajnoki címet szerző együttesnek. Mindez azonban úgy tűnik, hogy már a múlt, az elmúlt szezonokban a Realnál is egyre kisebb szerep jutott számára, végül pedig tavaly nyáron szerződése lejártával távozott a madridiaktól. Ezt követően elhibázott döntést hozott az új klubjával, ahol nem találta meg a számításait és idejekorán vége szakadt az együttműködésnek.

A 30 éves középpályás a gyengélkedő Sevilla színeiben 19 tétmeccsen egyetlen gólt szerzett, mutatott játéka pedig annyira lesújtó volt, hogy meg sem próbálkoztak az eladásával, hanem már a januári átigazolási időszak előtt közös megegyezéssel szerződést bontottak vele. Nyáron még egykori edzője, Julen Lopetegui hívására érkezett a csapathoz, azonban a szakember menet közben távozott, az utódjának kinevezett Jorge Sampaoli pedig nem számított a gyengélkedő középpályás további szolgálataira.

A nemzetközi sajtóbeszámolók szerint Isco iránt leginkább kisebb olasz és spanyol csapatok érdeklődnek, valamint az MLS-ből és a Közel-Keletre is lehetnek ajánlatai. Utóbbiak bizonyára az új kihívás mellett az esetleges magasabb fizetés miatt is vonzóak lehetnek számára. A labdarúgó még sosem játszott Spanyolországon kívül, hiszen a 2013-tól 2022-ig tartó madridi időszakot megelőzően a Valencia és a Málaga futballistája volt.

Kapcsolódó cikkek