Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Pedig a Templom Egere az egyik fő szponzoruk…

A nyár legnagyobb nézettséget eredményező dramedy-jét nem a csip-csup kis filmekkel foglalkozó Netflix, a harsogva dübörgő HBO MAX, és még csak nem is a Disney kanális hozta, hanem bizony az FC Barcleona!

Onnan indult a headliner széria, hogy Laporta elnök felköhögte a cég kábé másfél milliárd eurós adósságát, ami annyira hatalmas összeg, a befektetők nemhogy nem indultak rá, ellenkező irányba néztek, kivéve a Spotify nevű formáció. Ez a színes zenebutik megvásárolt minden még jól használható felületet, azonban az adósság továbbra is nyomasztó!

Ugyanakkor, az FC Barcelona olyan, a józan gondolkodással, a helyzet súlyosságával ellentétes átigazolási tranzakciókba kezdett, amitől beájult a közönség. Kezdődött a Lewandowski-féle hercehurcával, amikor az üres zsebű, ám kétségtelenül hatalmas respektű egyesület foggal-körömmel küzdött a lengyelért nagy pénzt követelő Bayernes gurukkal. A civakodás megegyezésben végződött, bár a takarékos bajor emberek furcsállották, hogy egy, a Holdról is jól látható nagyságú adósság alatt nyomorgó egyesület honnan vesz pár tíz millió eurót egy nem annyira fiatal, bár penge focistáért! Egyáltalán honnan veszik a merészséget egy ilyen akcióhoz? Lewa csak hagyján, Koundé és Rapinha összesen 108 millióba került, miközben a Templom Egere az egyik kiemelt szponzora FC Barcelona csapatának. Igaz a szabadon igazolható emberek között nagyon szépen turkált a katalán vezetőség, az olcsó emberek nagyon szívesen költöztek Katalóniába, Azpilicueta viszont úgy gondolta, még mindig jobb hely a kissé bizonytalan londoni Chelsea, mint a zűrös FC Barcelona. Viszont maradt a kérdés, a világhírűen nagy fizetésekre miből telik majd?

Az újak közül páran hoppon maradtak, Marcos Alonsonak már kitelt az élet, és az is rémisztően hatott, hogy a bajnoki rajt előtt pár nagymenőt a pénzügyi szabálytalanság miatt nem sikerült regisztrálni. Aztán minden jóra fordult, legalábbis ebben a tekintetben, már csak a csapat gyenge játékát kellene felpimpelni. Úgy tűnik, bármekkora katalán legenda Xavi tréner, ez a csapat még túl nagy rá! Lehet, hogy Arábiában nagyon sikeresen trenírozta ottani embereit, az FCB-nél ebből semmi nem jön át. Koeman korábbi edző hangosan sóhajtozik, ilyen pocsék eredmények után, Laporta elnök őt már kétszer kidobta volna! 

Ezek után tiszta szerencse, hogy a bajnoki nyitányon, hazai pályán a Rayo Vallecano ellen nem kaptak ki, de nem is győztek! 

Kapcsolódó cikkek