Uncategorized

MLB: 7 meccses győzelmi sorozat, 8 évre szóló szerződés

2022. augusztus 17.

A tavalyi bajnok Atlanta Braves idén is remekel, pedig sokan azt hitték, a Dodgershez távozó Freeman kiválásával és pár másik távozó miatt szinte elhalványul majd pár évre ez a csapat. 

Tévedtek.

Idén a tavalyinál is erősebbnek, ígéretesebbnek tűnik ez az alakulat, mintha az újak, friss berobbanóik is technikásabbak lennének a távozóknál, valamint a keretben már régóta helyet foglalók is csak tovább mélyítették volna képességeiket. 

Most épp egy 7 mérkőzéses győzelmi sorozatban van a Braves, amely azért is pikáns és elismerésre méltó, mert nem pusztán a Miami Marlins együttesén léptek át könnyen, a Boston Red Soxot is kiverték kétszer, most pedig a New York Mets, a liga egyik – papíron legerősebb csapata – szenvedett ellenük egészen megalázó, kilátástalan vereségeket: első összecsapásukon 13-1-re nyert a Braves. 

Elégedettek Atlantában mindenkivel, így nem csoda, hogy az idén nevet szerző Michael Harris II-vel épp most hosszabbítottak szerződést, ráadásul egy 8 éves kontraktusról van szó, amely 72 millió dolláros fizetést foglal magába. Az összeg majd úgy oszlik el a 8 esztendő alatt bevételként Harrisnek, hogy évről egyre magasabb fizetéshez jut. 

Végre, pontosan ez az adminisztrációs agresszió hiányzott sokszor az Atlanta Braves eszköztárából, ha így folytatják, jó időre megkapaszkodhatnak a legnagyobb és legerősebb brandek között.

Vajon meg tudják védeni bajnoki címüket?