Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nincs megállás, folytatódik a honi élvonalbeli futball. A harmadik játéknap csúcspontja alighanem a Ferencváros – Mol Fehérvár rangadó lesz.

Debrecen – Vasas

Két még veretlen, ugyanakkor nyeretlen csapat találkozik péntek este az OTP Bank Ligában. Joao Janeiro együttese nagyot hajrázott Kisvárdán, majd inkább két pontot bukott a Kecskemét ellen, mintsem szerzett egyet. Az előző forduló legveszélyesebb játékosa várható gólok tekintetében Bárány Donát volt, aki 2.31-es xG-re rúgott egy gólt. A Debrecen támadó szekciójába érkezett a napokban Horváth Krisztofer, aki az NB II egyik legjobbja volt a tavalyi szezonban. Potenciál van a csapatban, már csak a kifinomultság hiányzik. A Vasas érzelmekkel fűtött mérkőzésen játszott 2-2-t a Paks ellen, Kuttor Attila ötvédős felállása némi óvatosságra adott jelet. A Radó-Holender dinamikus duó játéka lehet a kulcs Angyalföldön, ám a védelemben még mindig akadnak lyukak. A bal oldalon Silye Erik felfutásai komoly gondot okozhatnak, a debreceniek szélső védői elég szeszélyes teljesítményt hoztak eddig.

Legutóbbi mérkőzések: DVSC 1-2 Vasas, Vasas 1-1 DVSC

Kecskemét – Mezőkövesd

Hatalmas küzdelemben tudott egy pontot szerezni Szabó István alakulata a Nagyerdei Stadionban, kis szerencsével akár még a győzelem is összejöhetett volna – Szabó Levente pár centiméterrel tévesztett. Mezőkövesden túlzás lenne állítani, hogy rózsás a helyzet, nagyon simán kaptak ki a Kisvárdától, és ez nem a kiállításon múlott. A Kecskemét előtt kétségtelenül nagy esély kínálkozik újabb pontszerzésre, mivel a Mezőkövesd a felállt védelem elleni játékban nem tűnt túlságosan eredményesnek az utóbbi időben. A két klub mindössze kétszer találkozott az NB I-ben, egy kecskeméti, és egy mezőkövesdi siker eddig a mérleg, viszont mindkét siker idegenben született.

Legutóbbi mérkőzések: Mezőkövesd 0-1 KTE, KTE 2-6 Mezőkövesd

Újpest – Zalaegerszeg

Két, a szezont felemásan indító együttes csap össze a Megyeri úton. Újpesten továbbra sem sikerült kilábalni Zivzivadze, és Beridze elvesztéséből, két meccsen lőtt egy gól nem túl combos. Egyre valószínűbb, hogy Milos Kruscsics nem most fog dobogóra esélyes csapatot kapni a keze alá, egy gólerős csatár igazolása az utolsó pillanatokban kulcsfontosságú lenne. Ricardo Monizék eközben pihenhettek az előző körben, mivel elmaradt a Fradi elleni összecsapás. A zalaiak flowban vannak a Milan legyőzése óta, egy budapesti túrát már sikeresen abszolvált a Zete, amikor legyőzte a Honvédot a nyitó fordulóban.

Legutóbbi mérkőzések: Újpest 4-0 ZTE, ZTE 2-0 Újpest, Újpest 2-2 ZTE

Szerző: Tokics Tamás

Kapcsolódó cikkek