Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A héten elkezdődik az OTP Bank Liga 2022-23-as idénye.

A szezon előtt felállítottunk egy erősorrendet az NB I-es csapatok között. Mely csapatok esnek ki? Melyek állnak dobogóra? Melyik klub a legesélyesebb a bajnoki címre? Szubjektív rangsorunkban erre próbálunk választ adni.

  1. Kecskemét

Az előző idényben általános meglepetésre, újoncként szerezte meg az NB II ezüstérmét a Kecskemét. Szabó István irányításával egy rendkívül stabil, támadó futballt bemutató csapatot ismerhettünk meg. A szezon során végig az élmezőnyben tartózkodtak, majd a Dragan Vukmir-saga farvizén evezve megszerezték a feljutást érő második helyet. Az utolsó 13 mérkőzésünkön veretlenek tudtak maradni, 75 góllal a második legeredményesebb alakulat voltak, és a második legjobb idegenbeli mérleggel rendelkeztek a bajnokság végén. Komoly érvágás érte őket azzal, hogy távozott a másodosztály gólkirálya Lukács Dániel, aki még télen írt alá a “purgatóriumban” ragadt Diósgyőrhöz. A távozók oldalán meg kell említeni Bartha Lászlót. Gál Szabolcsot, és Szabó Lászlót. Érkezett montenegrói, szerb, valamint ukrán légiós, de az NB I-ben maradáshoz legalább akkora csoda kell, mint a feljutáshoz.

Akikre érdemes lesz figyelni: Nagy Krisztián, Katona Bálint, Banó-Szabó Bence

Bold tipp: Több pontot szereznek idegenben, mint hazai környezetben.

  1. Zalaegerszeg

A 2021-22-es idény egyik meglepetéscsapata volt a Zete. Waltner Róbert egészen a negyedik helyig repítette a zalaiakat, mielőtt lemondott volna posztjáról. A kissé megboruló Zalaegerszeg szinte teljes arculatváltáson esett át, a sportigazgatói szerepkört Dragóner Attila kapta meg, aki Ricardo Monizt nevezte ki vezetőedzőnek. Kis túlzással egy csapatnyi játékos távozott, illetve érkezett a klubhoz, amely az utóbbi években azzal tűnt ki, hogy a fejlődésben megrekedt fiatal magyar játékosokat építette fel. Csóka Dániel, Májer Milán, illetve a Mol Fehérvártól érkező Szendrei Norbert számára remek lehetőség lehet a zalaegerszegi kaland. Távozott Bobál Dávid, Emir Halilovic, Josip Spoljaric, valamint az előző év egyik legjobbja, Nikola Szerafimov. Ugyan Moniz irányítása alatt támadó futballt várhatunk a Zetétől, ebben az idényben inkább a mezőny második felében kell keresni őket.

Akikre érdemes lesz figyelni: Tajti Mátyás, Ubochioma Meshack, Mim Gergely

Bold tipp: 60 gól felett kapnak, és Tajti Mátyás legalább 15 kanadai ponttal zár.

 

Szerző: Tokics Tamás

 

Kapcsolódó cikkek