Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Annyian megtették már a magyar csapat angolok ellen nyújtott tényleg csodálatos teljesítménye utáni hozsannát, hogy inkább leragadnék erről a témáról, és egy másik, számomra nagy meglepetésre szállnék át.

A világ egyik legnagyobb pénztárgépe, az UEFA vagy FIFA, nevezhetjük bárhogyan is, akár még közösen is, kitalálta, nyomassanak már egy döntőt Európa és Dél-Amerika kontinentális bajnokai! Pazar gondolat, főként, hogy a gólleádorok, mivelhogy nem valami himi-humi ligában teljesítenek, őszinte örömmel vették az egész éves, 60 tétmeccses hajsza után kaptak még egy alkalmat kinyiffanni!

A vezető okosságok az összejövetelt nem akárhová, mert a pártatlanság vélelme jár mindenkinek, Londonba tervezték. Az olasz partner, ezt könnyen vette, pár óra és célban, hanem az argentinoknak kellett egy nagyobb repülőzés. Már amennyiben nem otthoni edzőtáborban készültek a partira, mert akkor egységes szívás a keret összes tagjának. A rendezők a pártatlan bíráskodást sem bízták a véletlenre, egy chilei sípos embert kértek fel.

2022 júniusának elseje: Finalissima, Bajnokok Kupája! Olaszország-Argentína. Természetesen csurig teltház, az összes londoni olasz, argentin vendégmunkás erre spórolt, láthassa szobai poszterembereit élő valóságban, hát, na, ennek megfelelően izzott a stadion!

Különben Lionel Scaloni, argentin szövetségi kapitány gyönyörű pedigrével érkezett a döntőbe, legutóbb 2019-ben kaptak ki, azóta szemérmetlenül nyerik a meccseiket, baba nagyon a vb-selejtező, úgy, hogy Scaloni inkább egy közepesen elismert szaki a világ labdarúgásában, semmint egy nagymenő hókuszpók. A 44 éves kapitányt egyszer kármentőnek hívták az amúgy az eredményességre roppant érzékeny ország válogatottjának elejére, mióta nyernek, semmi támadás, hallgat a gaucho! Pedig, ha a focira valaki pokolira ideges, na azok pont ők!

Az argentinok zseniálisan játszottak az olaszok ellen, erőtől kirobbanóan, okosan, cselesen sziporkáztak! Száguldoztak, mint a szél, az ellenfél meg zavarodottan futkározott közöttük. A kihívó félelem nélkül égette őket, zseniális trükkökkel szórakoztattak, pazar meglátásból fakadó átadással kápráztattak a népeket!  Bonucci, az Eb hős, olyan bitang rossz passzokat adott Donnarumma kapusnak, szegény nem győzött kaparni a laszti után! Mancini londoni munkásságában az a nagyon előkelő, szexi, galambszürke öltöny tűnt egyedüli kiemelkedőnek, a kapitány is idegesen kaparászott az oldalvonalon! Hiába kavarta a csapatát, csak a zakó maradt nekik!

Olyan, de olyan jól játszott a kék-fehér csíkos válogatott, aki látta őket, kezdhet gondolkodni, mire jutnak Scaloniék Katarban, a téli vb-n?

Akár a csúcsra is! De most komolyan!

Kapcsolódó cikkek