Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Törökországban hétközi fordulót rendeznek, melynek utolsó játéknapjára két meccs marad.


 

Alanyaspor – Hatayspor

A téli szünetben edzőcserén átesett hazaiaknál most épp az olasz Francesco Farioli próbál meg odaérni a nemzetközi szereplést jelentő helyekre, ami ebben a szezonban reálisnak tűnhet a három gigász szenvedése okán. A bosszúvágy ott lehet a játékosokban, mert ősszel egy ötöst kaptak Ömer Erdogan csapatától, akik viszont valóban ott vannak az európai kupa pozíciók egyikén. A tavaszi nyitányon kikaptak, de idegenben így is a negyedik legtöbb pontot gyűjtötték, amire joggal lehetnek büszkék.

Az új edző két meccsen négy ponttal nyitott és most ennek tovább javítása lenne a cél, ami nem lehetetlen, de azért nem is tűnik annyira biztosnak. A gólokban sokkal inkább lehet hinni, mert azzal egyik csapat sem szokott spórolni.

 

Galatasaray A.Ş. – Kasımpaşa

Két vereséggel kezdte a tavaszt a rekordbajnok és időközben jött Domènec Torrent, de a spanyol mester sem tudott eddig sokat változtatni a katasztrofális helyzeten. A legutóbbi ezüstérmesnek gyakorlatilag hátrafelé kell nézelődnie, mert hat pontra van a már vonal alatt lévőkhöz mérten és most is egy ilyen szempontból vett közvetlen rivális érkezik hozzájuk vendégségbe. Ugyan Sami Uğurlu csupán ideiglenesen vette át a kék mezesek irányítását, de úgy tűnik, hogy a tavaszt is megkaphatja, miután az ő vezényletével elindultak a helyes irányba. Zsinórban három sikerrel már a vonal felett vannak, de nem állhatnak meg, mert csak a jobb gólkülönbségük helyezi oda őket.

Két ellentétes formában lévő együttes összecsapásán ugyan még mindig a hazaiak az esélyesebbek, de cseppet sem lenne meglepetés, ha nem tudnának nyerni, az pedig végképp nem, ha gólt kapnának a jó formában lévő vendégektől.

Kapcsolódó cikkek