Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Németország Japán ellen kell bizonyítja, hogy a legutóbbi csak kisiklás volt.

 

Szerdán a 14 órás idősávban a négyszeres győztes, de az előző tornán címvédőként a csoportból továbbjutni sem tudó németek új irányvonalak mentén szeretnék ezúttal megmutatni mindenkinek, hogy igenis számolni kell velük. Hansi Flick kinevezése óta csupán egyetlen veresége van a gárdának, ami jól alapot szolgáltathat, főleg azt is beszámítva, hogy a német szakember ott volt nyolc éve a siker alkalmával a szakmai stábban, így pontosan tudja milyen nyomás egy ilyen torna.

Csoportgyőzelem: 2,18

Továbbjut a csoportból: 1,12

 

Sokan az előzetes esélyek ellenére úgy gondolják, hogy Hajime Moriyasu fiai fogják a vébé meglepetését okozni már azzal is, hogy kivívják a továbbjutást a csoportból, ahol két a világranglistán igencsak előkelő helyen található európai topcsapat is található. Ahhoz, hogy ez reális cél legyen már a nyitómeccsen meg kell mutatniuk, hogy képesek felvenni a versenyt egy a végső győzelemre is esélyesnek tartott együttessel szemben.

Csoportgyőzelem: 12,00

Továbbjut a csoportból: 3,65

 

 

Spanyolországnak kötelező a győzelem a rutinos Costa Rica ellen.

 

Szerdán délután 17 órától bemutatkozik a tornán a sok kritikát kapó Luis Enrique legénysége, ahol a túl sok barcelonai fiatal miatt komoly kételyek merültek fel sokakban, hogy ennek bizony bukás lehet a vége. A keret nem rossz valójában, de hogy mennyire fog egységessé érni abban valóban lehet kételkedni, mert centerük egyetlen egy lesz, ami igen bátor vállalás, cserébe a legjobb formában lévők közt akad, aki eddig nem sok esélyt kapott a szövetségi kapitánytól.

Csoportgyőzelem: 1,93

Továbbjut a csoportból: 1,10

 

Papíron a kvartett leggyengébb csapata a hatalmas rutinnal rendelkező észak-amerikai csapat, amelynek a kispadján a harmadik vébéjére készülő Luis Fernando Suárez ül, aki csak tovább növeli a tapasztalatot, mint faktort, amiben bízhat a gárda. A nyolc évvel ezelőtti csodával határos menetelésből még mindig akadnak a keretben páran, s talán tőlük remélik, hogy ismét meg tudják lepni az egész világot.

Csoportgyőzelem: 67,00

Továbbjut a csoportból: 12,50

Kapcsolódó cikkek