Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Märcz Tamás csapatának lesz nehezebb dolga az első körben. 

A vízilabda sok tekintetben hasonlít a kézilabdára, a világbajnokságok komolyan vehetőségét ugyanis igencsak megkezdi, hogy az első hét mérkőzéseinek egy része igencsak sima, sőt…Nehéz szavakat találni az olyan eredményekre, amilyen majd minden bizonnyal a magyar-kolumbiai találkozón születik. 

Magyarország-Kolumbia, hétfő 21:00

Lássunk néhány eredményt a kolumbiai csapattól az elmúlt időszakból: 4-24 Kanada ellen, 1-33 Ausztrália ellen, 4-20 Brazília ellen…nem lenne tehát meglepő, ha a magyar válogatott is kiütné a Dél-amerikai ellenfelet. Bíró Attila szövetségi kapitány szerint a jelenlegi legerősebb magyar válogatottal vágunk neki a tornának, amit az is mutat, hogy a tokiói olimpiához képest csak három változás történt a keretben: Geraldine Mahieu, Máté Zsuzsanna és Faragó Kamilla került be a csapatba. A csoportban a kolumbiaiakon kívül két komoly ellenfél van, így ezen a meccsen minden bizonnyal a sérülések elkerülése és a pihentetés. 

Montenegró-Magyarország, kedd 21:00

A montenegrói válogatott néhány évvel ezelőtt még abszolút a világelithez tartozott, most azonban erről már szó sincs, legutóbbi öt meccsükből négyet elvesztettek, egyedül a francia csapat ellen tudtak hozni egy győzelmet. Ráadásul ebben az öt vereségben két mieink elleni mérkőzés is benne van, így szerencsére nem lehet kérdés, hogy melyik csapat a találkozó esélyese. A montenegrói együttes legutóbb 2018-ban tudta verni Märcz Tamás együttesét, ez a sorozat valószínűleg most sem szakad majd meg, a holnapi ellenfél minden bizonnyal Brazíliával küzd majd a csoport második helyéért. 

A fiúknál négy helyen változtatott a magyar kapitány a tavalyi ötkarikás csapathoz képest: Lévai Márton, Burián Gergely, Nagy Ádám és Pohl Zoltán került a újonnan a keretbe.

“Az erőviszonyok nem változtak, személyi változás pedig a magyar válogatottnál volt a legkevesebb a visszavonulásokat tekintve. Abszolút a világbajnokság esélyesei között vagyunk, ennek megfelelően is kell hozzáállnunk.” – nyilatkozta az Eurosportnak a csapat egyik klasszisa, Manhercz Krisztián. 

Ezek alapján a keddi meccse sem lehet gond. 

 

Kapcsolódó cikkek