Tudni kell megállni

Ritkán, de előfordulhat, hogy a normál játék problémás játékká válik. Az Unibetnél tisztában vagyunk a játék kockázataival, így a mi felelősségünk, hogy Téged is tájékoztassunk ezekről a kockázatokról.

Tagjai vagyunk a European Gaming & Betting Association (EGBA) és a Remote Gambling Association (RGA) szervezeteinek és büszkék vagyunk rá, hogy kiállunk a felelősségteljes szerencsejáték mellett. Az EGBA és az RGA szervezete a biztonságos és felelősségteljes szerencsejáték híve.

Az ügyfélszolgálaton jól képzett munkatársaink állnak rendelkezésedre, ha szükséged van tanácsra vagy segítségre. Szorosan együttműködünk a Gambling Therapy-val, egy online szolgáltatással, ami segít azoknak a játékosoknak, akikre rossz hatással van a szerencsejáték. Ebben a szervezetben támogatói csoportokat találhatsz, de élő chaten és e-mailben is tudnak segíteni - mindezt ingyen.

Úgy érzed, hogy sokat játszol?

Vegyél részt az önértékelő teszten

Fontos, hogy nyomon kövesd szokásaidat a szerencsejátékban, így még azelőtt észreveheted a jeleket, hogy azok valós problémává alakulnának. Kifejlesztettünk egy önértékelő tesztet, ami megmutatja, hogy esetlegesen van-e bármilyen problémád a játékhoz köthetően. A teszt névtelen, a válaszokat pedig nem rögzítjük. Töltsd ki a tesztet most!

Játékidő ellenőrzés bekapcsolása

Amennyiben az önértékelő teszted azt mutatja, hogy lehetséges hogy szerencsejátékkal kapcsolatos problémáid lehetnek, vagy csak simán nyomon szeretnéd követni szokásaidat, jó ötlet lehet bekapcsolni a “Játékidő ellenőrzése” funkciót. Ekkor az általad beállított időközönként egy felugró ablakban fogod látni, hogy mennyi ideje vagy bejelentkezve és ezalatt mennyi pénzt nyertél/vesztettél. Kapcsold be a “Játékidő ellenőrzése” funkciót most!

Állíts fel egy befizetési limitet

Kutatások bebizonyították, hogy a szerencsejáték-függőség kialakulása jelentősen csökkenthető, ha előre meg van szabva, hogy maximum mekkora összeget költhet el a játékos. Éppen ezért nálunk lehetőséged van a befizetési limit felállításra. Ha ezt megtetted, a befizetett összegnél többet nem tudsz feltölteni a számládra. A limit lehet napi, heti, vagy havi is, később pedig szabadon változtathatod. Állíts fel egy befizetési limitet még ma!

Önkizárás

Ha úgy érzed, hogy szünetre van szükséged, választhatod az önkizárást. Választhatsz 24 órát, 7 napot vagy 6 hónapot - ebben az időszakban nem tudsz bejelentkezni a számládra, így nem tudsz játszani. Örökre is kizárhatod magad, ez azt jelenti, hogy többé nem tudsz bejelentkezni a számládra. Önkizárás

Szerencsejáték-oldalak blokkolása

A számítógépeden lehetőséged van a szerencsejáték-oldalak blokkolására. Az ehhez szükséges szoftvereket itt találhatod:

További online támogatás keresése

Az előzőekben felsoroltak mellett számtalan online szervezet áll rendelkezésre, akik tanácsot és segítséget nyújthatnak:

Fiatalkori szerencsejáték

Az Unibeten csak 18. életévüket betöltött játékosok játszhatnak. A fiatalkori szerencsejáték megelőzése érdekében dokumentumokat és igazolásokat kérünk be abban az esetben, ha felmerül a fiatalkori szerencsejáték gyanúja. Mindemellett sok erőforrást fektetünk a fiatalkori szerencsejáték megelőzésébe, ez azonban akkor működik a legjobban, ha ebben a szülők is partnerek.

Ha aggódsz amiatt, hogy valaki fiatalkorú és használja az oldalunkat, kérjük lépj kapcsolatba velünk és mi megtesszük a szükséges lépéseket. Otthonodban internetes szűrőket is használhatsz a megelőzés érdekében:

További információk

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy győződj meg arról, hogy számlád biztonságban van és senki más nem használhatja. További információkért látogass el a Biztonsági Információk oldalra.

Ha a számládon lévő összeghez szeretnél hozzájutni akkor, amikof például kizártad magad a számládról, kérjük lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. További információkat a be- és kifizetési lehetőségekről az általános szerződési feltételek 4. részében találhatsz.

Ha bármilyen kérdésed van a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatban, kérjük lépj kapcsolatba velünk.