Felelősségteljes szerencsejáték

Játékosain fontosak nekünk, ezért szeretnék biztosak lenni abban, hogy a nálunk töltött idő a felhőtlen kikapcsolódásról szól. A sportfogadásnak mindig ésszerű keretek között kell maradnia és nem szabad, hogy negatív anyagi, vagy szociális vonatkozása legyen.

Díjnyertes felelőségteljes szerencsejáték szolgáltatóként minden olyan eszközt játékosaink rendelkezésére bocsátunk, amivel garantálható a biztonságos játék. Az alábbi linkeken olyan tanácsokat és eszközöket találsz, melyek segítségével tiszta képet kaphatsz a szerencsejáték szokásaidról.


01 keep it fun unibet rg DT

Hogyan marad szórakozás a szerencsejáték?

Legyél proaktív és ismerd meg a saját szokásaid! Ehhez egyszerűen kezelhető eszközöket találhatsz nálunk, melyekkel nyomon követheted a szerencsejáték szokásaid – minél tisztább képet kapsz erről,annál inkább természetessé válik számodra a felelősségteljes szerencsejáték.

Teszteld magad

Válaszolj kilenc egyszerű kérdésre, melynek alapján képet kapunk a szokásaidrólés ha szükséges, tanácsokat adunk, hogy a szerencsejáték továbbra is a szórakozásról szóljon számodra. Minden választ bizalmasan kezelünk.


Teszteld magad

Ellenőrizd magad – Reality Check

Ha bekapcsolod a Reality Check szolgáltatást, akkor időről időre értesítést kapsz arról, hogy mennyi időttöltöttél játékkal, mennyit nyertél, mennyit vesztettél, mekkora összeget játszottál meg az adott periódusban. Kiválaszthatod, hogy milyen sűrűn kapj errőlértesítést: 30, 60, vagy 90 percenként.


Nézd meg, hogyan ellenőrizheted magad – Reality Check beállítások


02 limit my play unibet rg DT

Hogyan korlátozhatom a saját játékomat?

Több olyan eszközt is találsz nálunk, melyek használatával biztosíthatod, hogy csak annyi időt tölts játékkal és csak annyi pénzt szánj erre, amennyit megengedhetsz magadnak. Fordulj unkatársainkhoz bizalommal, ha segítségre van szükséged korlátozás beállításhoz.

Befizetési limit

Ennek segítségével kontrollálhatod, hogy bizonyos periódusokban mennyi pénzt fizethetsz be 24 óra, 7 nap vagy 30 nap alatt. Ha eléred az általad megszabott limitet, akkor csak azután tudsz újra befizetni, ha az lejár.

Így működik:

Ha például 15 ezer forintos limitet állítasz be 7 napra, akkor addig nem tudsz többet befizetni, amíg le nem jár a megadott 7 napos periódus.

A befizetési limit beállítása esszenciális része a szerencsejáték kontrollálásának.

Nézd meg a befizetési limit beállításokat

Veszteség limit

Ennek az eszköznek a segítségével megszabhatod a maximális veszteséged mértékét egy meghatározott termékünknél. Megszabhatsz napi, heti, vagy havi összeghatárt. Ha eléred a limitet, akkor utána nem lesz lehetőséget többet játszani a meghatározott termékkel addig, amíg le nem jár a periódus.

Így működik:

Ha például heti 30 ezer forintos veszteséglimitet állítasz be a kaszinótermékekre és elveszítesz 30 ezer forintot, akkor addig nem tudsz játszani a kaszinóban, amíg a hét nap le nem jár. A nyereséget figyelembe vesszük, szóval ha veszítesz 15 ezer forintot, majd nyersz 15 ezret, akkor továbbra is 30 ezer forintot veszíthetsz addig, amíg a korlátozás életbe lép.

Ennek a limitnek a beállítása egy kiváló eszköz arra, hogy ne fuss a pénzed után.

Nézd meg a veszteség limit beállításokat

Termék blokkolása

Szeretsz alkalomszerűen fogadni, de mondjuk a pókerasztalnál rendre kifosztanak? Semmi gond, hiszen ezzel az eszközzel általad meghatározott termékeket blokkolhatsz 24 órára, 7 napra, 1 hónapra, 3 hónapra, vagy akár 6 hónapra.

Így működik:

Ha például blokkolod a pókert egy hétre, akkor addig nem tudsz játszani, amíg le nem jár a korlátozási periódus.

Egy termék blokkolásával elkerülhető a felesleges kísértés.

Nézd meg a termék blokkolás beállításokat


03 take a-break unibet rg DT

Hogyan tarhatok szünetet?

Ha a szerencsejáték negatív hatással van rád és a korlátozások sem hozzák meg a kívánt eredményt, akkor kizárhatod magadat a fiókodból és így nem tudsz bejelentkezni addig, amíg szükségesnek érzed ezt.

Önkizárás

Az önkizárás használatával blokkolod a hozzáférésed a számládhoz 24 órára, 7 napra, 1 hónapra, 3 hónapra vagy 6 hónapra.

Így működik:

Kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnéd kizárni magad a játékból és elfogadod ennek a felhasználási feltételeit. Ha jóváhagytad az önkizárást, akkor kijelentkezve maradsz és addig nem tudsz bejelentkezni, amíg le nem jár az általad megadott periódus.

Nézd meg az önkizárás beállításait

 

Ha az önkizárás mellett döntöttél, akkor érdemes egy olyan szoftvert is telepítened, ami blokkolja a szerencsejáték oldalakat:

Gamban

A Gamban egy anti-szerencsejáték szoftver, ami blokkolja az összes szerencsejáték oldalt és alkalmazást az eszközödön. Egyszerű telepíteni és a segítségével gondtalanul szüneteltetheted a szerencsejátékot.

Az alábbi linkre kattintva ingyenesen telepítheted és használhatod a szoftvert az Unibet jóvoltából.

https://gamban.com/signup/promo/kindred


04 get help unibet rg DT

Milyen segítséget és támogatást kaphatok?

Bármilyen kérdésed vagy kétséged van, fordulj bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz és ők segítenek a limitek beállításában vagy bármelyik fent említett eszköz használatában.

Kattints a „Felelősségteljes Szerencsejáték” szekcióra a „Segítség” menün belül és válaszd ki azt, amire szükséged van.

Ha esteleg már korábban gondjaid adódtak a szerencsejátékkal, akkor azt javasoljuk, hogy keresd föl a lejjebb felsorolt megbízható weboldalakat. Ezeken egyéni tanácsokat kaphatsz a felelőségteljes szerencsejátékkal kapcsolatban, illetve segítséget, ha problémáid vannak a szerencsejátékkal.

Gambling Therapy

A Gambling Therapy egy globális szolgáltatás, amely ingyenes tanácsokat és segítséget nyújt azok számára, akiknek gondot okoz a szerencsejáték.

https://www.gamblingtherapy.org/hu

Gamblers Anonymous

A Gamblers Anonymous egy olyan közösség, ahol korábbi érintettek osztják meg tapasztalatiakat a szerencsejátékhoz köthető problémáikról azzal céllal, hogy másokon segítsenek.

http://www.gamblersanonymous.org/ga

BeGambleAware

Ingyenes online vagy telefonos segítség diszkrécióval. Tudj meg többet a szerencsejátékról, ellenőrizd, hogy van-e problémád a szerencsejátékkal. Tanácsokat is kapsz arra, hogyan tudod kontroll alatt tartani magad.

https://www.begambleaware.org/


Korhatár alatti szerencsejáték

A fiatalkorú játékosok kiszűréséhez személyazonosító okmányokat és dokumentumokat kérünk – a szerencsejáték csak 18 év felett megengedett.

Bár rengeteg időt és energiát fektetünk abba, hogy megelőzzük a 18 éven aluliak szerencsejátékát, de úgy véljük, hogy ennek a legjobb módja a felelősség megosztása köztünk és a szülők/törvényes felügyelők között.

Ha felmerül annak a gyanúja, hogy kiskorú személy használja a szolgáltatásunkat, lépj velünk kapcsolatba a „Segítség” menün keresztül és mi megtesszük a szükséges lépéseket. Internetes szűrőprogramokat is használhatsz annak érdekében, hogy kiskorú családtagod ne férhessen hozzá az online szerencsejátékhoz:

Net Nanny

Ez a legjobb szülői felügyelet/weblapszűrő program. Blokkalja a megadott alkalmazásokat, szűri a weboldalakat és teljesen láthatóvá teszi a fiatalkorú családtag online tevékenységét.

https://www.netnanny.com/