Számla megnyitása

Az Unibet számlanyitás rendkívül egyszerű, kattintson a "Regisztráció" gombra és kövesse az utasításokat. Néhány percen belül készen áll a készpénzes játékra.

Meg kell adnia néhány személyes adatot, beállítania egy biztonsági kérdést és a használni kívánt nyelvet. Kérjük, hogy pontos és valós adatokat adjon meg, és ne feledje, hogy csak egy számlát nyithat.

Egyes esetekben a számla hitelesítéséhez igazoló dokumentumokat kérhetünk. Ebben az esetben erről tájékoztatjuk.

Biztonságban van

Megértjük a személyes adatokra vonatkozó aggályait. Ezért használunk 128-bit SSL (Secure Sockets Layer) titkosítást a böngésző és a szerver között a személyes adatok védelmére.

Személyes adatait nem osztjuk semmiféle külső féllel, kivéve ha arra Ön engedélyt adott, vagy azt törvény írja elő, illetve a mi szabályainkat megsértették.

Devizanem kiválasztása

Az Unibet számla egyetlen devizanemmel rendelkezhet, ezt a számla megnyitásakor választja ki.

Az oldalon megjelenített összegek általában a kiválasztott devizában lesznek feltüntetve. Egyes esetekben más devizában megadott összegekkel is találkozhat (például egy Európai játék esetében a pénznem mindig Euró). Ezekben az esetekben a megtett téteket az aktuális árfolyamon átszámoljuk.

Az árfolyamok változása miatt némi eltérés előfordulhat a feltüntetett költségek vagy nyeremények és a valós összeg között.

 

Gyik

Bármilyen életkorban nyithatok számlát az Unibetnél?
A szerencsejátéknak felső korhatára nincs, alsó azonban igen. A legtöbb országban a kiskorúak (18 év alatt) nem nyithatnak Unibet számlát. Belgiumban játszhat Sportfogadást 18 évesen, de mindenhol...

+ Tovább

Hogyan hitelesíthetem a számlámat?

Ha hitelesítened kell a személyazonosságodat, lakcímedet vagy fizetőeszközödet, kérjük látogass el a Számla hitelesítése oldalra a Számlám menüben. Kérjük olvass el mindent figyelmesen annak érdekében,...

+ Tovább

Nyithatok számlát más nevében?
Nem, nem nyithat Unibet számlát más nevében. A számlát csak a tulajdonos nyithatja meg és csak ő férhet hozzá.
Regisztrációnál azt a hibaüzenetet kapom, hogy az e-mail címem már használatban van.

Úgy tűnik, hogy már nyitottál nálunk számlát. Kérjük ne nyiss másikat, mert csak egy számlával rendelkezhetsz.Ha elfelejetetted a jelszót, kattints a "Segítség" feliratra a bejelentkezési doboznál és...

+ Tovább

Nem tudom, hogy van-e már számlám, mit tegyek?

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba élő chaten. Ellenőrizzük az adataidat és ha már van számlád, akkor  megadjuk az Unibet számla igénybe vételéhez szükséges információkat. Ne feledd, csak egy számlát...

+ Tovább