Póker Kihívások

Teljesítsd az Unibet póker kihívásait, mert ha így teszel, akkor szuper jutalmakat kapsz! Ráadásul nem számít, hogy mennyire vagy otthon a póker világában: a kezdő, kevésbé tapasztalt és a rutinos játékosok is megtalálják a számításaikat.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő kihívást és vágj zsebre extra készpénznyereményt, végigjátszási bónuszokat, különleges avatarokat, póker versenyjegyeket és bónuszpontokat! Ne feledd, hogy kihívások teljesítésért járó díjak extra nyereménynek számítanak, vagyis az alapnyereményed mellé kapod meg ezeket.

Fogadd el ezt nem mindennapi kihívás-sorozatot és találkozzunk a pókerasztalnál!

Így működik:

A Cash Game és Sit & Go asztaloknál minden esetben kétféle kihívás létezik – Minor és Major kihívások. Mindkét esetben pontokat kapsz a kihívás teljesítésekor: minél többet teljesítesz, annál magasabbra jutsz a ranglistán és egyre nagyobb extra nyereményeket vághatsz zsebre.

A Minor kihívások egyszerűek. Olyan kihívásokat kell teljesíteni, mint például „osztás után legyen két egyszínű lap a kezedben” vagy „legyen a kezedben egy pikk ász.”

A Major kihívások már összetettebbek, nagyobb odafigyelést igényelnek. Ilyen például az, hogy „emelj flop előtt” vagy „érj el egy flopot csak egyetlen figurás lappal a kezedben”, egészen addig, hogy „nyerj meg egy kört.”

Nem mellesleg ha minél nagyobb téttel játszol, annál több pontot kapsz és ezzel jelentősen növeled az esélyed arra, hogy olyan nagyszerű díjat nyerj, mint például egy VIP Unibet Open utazási csomag.

Pontozás:

NL A Minor kihívások jutalompontjai  A Major kihívások jutalompontjai
4 4 80
10 18 360
25 80 1.600
50 150 3.000
100 250 5.000
200 360 7.200
400 520 10.400

 

PLO Kisebb jutalom Fő jutalom
4 8 160
10 40 800
25 95 1.900
50 270 5.400
100 480 9.600
200 650 13.000
400 800 16.000

 

Banzai NLHE Kisebb jutalom Fő jutalom
1 7 140
5 26 520
20 95 1.900

 

MTT, HexaPro and SNG:
- 1 point for every €0,01 rake

Ha nekiállsz egy kihívásnak, akkor azt lépésekben teljesíted. Tehát ha egy kihívás mellett azt látod, hogy 5/30, akkor még 25-öt feladatot kell teljesítened ahhoz, hogy befejezd a kihívást és pontokat kapj. 
Hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, a kihívások minden negyedévben megváltoznak, viszont könnyítés gyanánt havonta kettőt félbe is hagyhatsz, ha elakadsz. 
Az MTT és HexaPro asztaloknál nincsenek külön kihívások, ehelyett minden rake formájában befizetett 0,01 euró után egy pontot kapsz.

Gyakori kérdések:

Hány pontot szerzek amikor teljesítek egy póker kihívást?
 • Minden kihívással különböző mennyiségű pontot lehet nyerni a nehézségtől függően. Plusz minél magasabb téten játszol, annál több pontot szerzel. Ha több Cash Game asztalnál játszol különböző tétekkel, akkor ennek megfelelően arányosan kapsz pontokat. Például ha a küldetés 80%-át az NL25-ben viszed véghez, és 20%-át az NL50-ben, akkor a pontjaid 80%-át az NL25-ből szerzed meg és 20%-át az NL50-ből.
Meddig tartanak a kihívások?
 • Átlagosan nézve a minor kihívások: 50 leosztás Cash Game asztalnál (100 nagyvak), 100 leosztás Banzaiban (10 nagyvak) vagy 5 SNG
 • Átlagosan nézve a major kihívások: 1000 leosztás Cash Game asztalnál (100 nagyvak), 1000 leosztás a Banzaiban (10 nagyvak) vagy 50 SNG
Kapok valamit ha közel álltam egy másik szint eléréséhez a nyereménytáblázatban?
 • Ha több mint 500 ezer kihívás pontot szerzel egy adott negyedévben, akkor a kifizetési szakaszok között megszerzett többletpontokat a következő negyedévre visszük át.
Hol követhetem a haladásomat?
 • Lépj be a profilodba a pókerkliensben, és kattints a kihívások (challenges) fülre.
Nem kaptam meg a megígért kihívási/küldetési jutalmamat.
 • A jutalmad kifizetése legalább két órát igénybe vehet. A jegyek hozzáadásakor értesítést kell látnia a Póker lobbyban, és az egyenlegére kattintva megtekinheted őket. Csapatunk az Unibet Open csomag összes nyertesével a megnyerésétől számított két munkanapon belül felveszi a kapcsolatot.
Kínálnak Póker rakebacket?
 • Nem kínálunk rakebacket. Ehelyett jutalmakat ajánlunk fel kihívásaink és küldetéseink alapján.
Felhasználási feltételek
 • A promóciós időszakok negyedévekre vannak osztva a következő módon: Q1: január 1. – március 31. Q2: április 1. – június 30. Q3: július 1. – szeptember 30. Q4: október 1. – december 31.
 • Ha egy SnG-nek, Tournamentnek, vagy Cashgame-nek nincs díja vagy rake-je, akkor nem járnak pontok azután a parti után.
 • A játékosokhoz véletlenszerűen osztunk ki Minor és Major lépéseket, és havi egyszer félbehagyhatnak minden típusból két Challenge-programot. A részleges krediteket nem írjuk jóvá a félbehagyott Challenges-programok esetében.
 • A bónuszpontok elvesznek, ha a játékos több mint 90 napig nem lép be a Pókerkliensbe.
 • A versenyjegyek 30 napig érvényesek ettől eltérő közzététel hiányában.
 • A végigjátszási bónuszok 90 napig érvényesek. Ha egy játékosnak egynél több végigjátszási bónusza van, akkor a további bónuszokat várakoztatjuk, amíg a jelenlegi bónuszokat felhasználja a játékos.
 • Ha elérsz 100 000 pontot, akkor lejátszhatod két ingyenes verseny egyikét. Minden ingyenes versenyen Unibet Open-csomagokat nyerhetsz. Keresd a „Challenges” részt a Pókerkliens Teljes ütemterv szakaszában.
 • A készpénzes díjkifizetéseket az ügyfélfiókban beállított pénznemben fizetjük ki a kifizetés napján megállapított árfolyam alapján.
 • A Challenges-hűségprogramban egy bizonyos eseményre nyert Unibet Open-csomagok nem vihetők át egy másik Unibet Open-eseményre.
 • Egy Unibet Open kihíváscsomag cseréjének határideje vasárnap két héttel az esemény kezdete előtt és az utolsó vasárnap, amikor a végső szatellitet játsszák, vagy a csomag érvényessége lejár.
 • A Challenges programban nyert csomagok a legközelebbi Unibet Open eseményre szólnak, ha az esemény előtt két héttel vasárnapig megérkeznek. A Challenges programban ezt követően nyert csomagok a következő Unibet Open eseménye szólnak.
 • Ha bármelyik játékos két eseményspecifikus Unibet Open csomagot nyer a Challenges programban, akkor a második csomagot 100 000 Challenges-pontra cserélik.
 • A Challenges-programban nyert Unibet Open csomagok kérésre 100 000 bónuszponttal helyettesíthetők. Vedd fel a kapcsolatot velünk az info@unibetsupport.com címen
 • Ha több mint 500 000 Challenges-pontot szerzel egy adott negyedévben, akkor a kifizetési szakaszok között megszerzett többletpontokat a következő negyedévre viszik át.
 • Azok a játékosok, akik 2 500 000 Challenges-pontot szereznek, felvehetik a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy ötletet adjanak egy egyedi avatar kialakításához.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk egy egyéni avatarötletet, és új ötletet kérjünk.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy levonja a Challenges-pontokat az olyan fiókokból, amelyek a promócióval történő visszaélés gyanúja alatt állnak.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy módosítsa a bármely lépésben kapott Challenges-pontokat, ha a vártnál gyakrabban vagy ritkábban kapja őket a játékos.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy bezárjon vagy töröljön bármilyen olyan fiókot, amely a promócióval történő visszaélés gyanúja alatt áll, és lefoglalja a kifizetett nyereményeket az ilyen fiókokon.
 • Az Unibet fenntartja a jogot arra, hogy bármikor lezárja a promóciót, vagy módosítsa annak szabályait és feltételeket előzetes értesítéssel vagy anélkül.
 • Az Unibet általános szabályzata és feltételei érvényesek, és az Unibet és Partnereinek döntései véglegesek.
 • Ezen részvételi feltételek eredeti angol verzióját több nyelvre lefordítottuk. Abban az esetben, ha a Részvételi feltételek angol nyelvű és bármely egyéb nyelvű változata között ellentmondás vagy különbözőség áll fenn, az angol nyelvű változat tekintendő érvényesnek.