Poker Challenges

Azt hiszed, hogy minden póker-hűségprogram ugyanolyan? Gondold végig újra! Az egyedi Poker Challenges-programon olyan egyszerű feladatokért is díjat kaphatsz, ha párt osztanak neked – így minden játékost meglepetések várnak. Fokozhatod a játékot, ha stratégiai játékot folytatsz a nehezebb Challenges-programok teljesítéséhez.

Hogyan szerezhetek Challenges-pontokat?

Minden pókertípusnál két aktív Challenges-lehetőséget találsz – egy Minort és egy Majort. A Minor Challenges-programok a legkönnyebbek, pl. „Szerezz egyszínű leosztást”, míg a Major Challenges-programokhoz általában nagyobb stratégiai készség szükséges, pl. „Szerezz postflop leosztást, amikor egy párnál rosszabb leosztásod van”.

Minden Challenge lépésekre van osztva, és ennyiszer kell elvégeznek a feladatot, hogy Challenges-pontokat szerezz. Ha 5/30 jelenik meg egy Challenge programnál, akkor az azt jelenti, hogy 5 alkalommal teljesítetted a feladatot, és még 25-ször teljesítened kell, mielőtt pontokat kapsz.

A többasztalos versenyeknek nincs saját Challenges-programjuk – ehelyett közvetlenül lehet Challenges-pontokat nyerni rajtuk. Minden versenydíjra elköltött €1 után 100 pontot kapsz.

Mihez tudok kezdeni a Challenges-pontokkal?

A Challenges-pontok segítségével nyomon követhető a haladás, és amint megszerzel 50 pontot, elkezdesz díjakat szerezni. A nyeremények között szerepel ingyenes készpénz, új avatárok, végigjátszási bónuszok, pókerjegyek és bónuszpontok. Azután bármilyen megszerzett bónuszpontot becserélhetsz általad választott extra nyereményekre!

További információért a Poker Challenges működéséről tekintsd meg a Súgót.

Játssz most
Részvételi feltételek
 • A promóciós időszakok Negyedévekre vannak osztva az alábbi módon: Q1: január 1. – március 31. Q2: április 1. – június 30. Q3: július 1. – szeptember 30. Q4: október 1. – december 31.
 • A játékosokhoz véletlenszerűen osztunk ki minor és major lépéseket, és havi egyszer félbehagyhatunk minden típusból két Challenge-programot. A részleges krediteket nem írjuk jóvá a félbehagyott Challenges-programok esetében.
 • A bónuszpontok elvesznek, ha a játékos több mint 90 napig nem lép be a pókerkliensbe.
 • A versenyjegyek 30 napig érvényesek ettől eltérő közzététel hiányában.
 • A végigjátszási bónuszok 90 napig érvényesek. Ha egy játékosnak egynél több végigjátszási bónusza van, akkor a további bónuszokat várakoztatjuk, amíg a jelenlegi bónuszokat felhasználja a játékos.
 • Ha elérsz 100 000 pontot, akkor játszhatsz egy vagy két ingyenes versenyt. Minden ingyenes versenyen Unibet Open-csomagokat nyerhetsz. Keresd a „Challenges” részt a Pókerkliens Teljes ütemterv szakaszában.
 • Egy bizonyos eseményen a Challenges-hűségprogramban nyert Unibet Open-csomagok lehetséges, hogy nem cserélhetők egy jövőbeli Unibet Open-eseményre.
 • A készpénzes díjkifiztéseket az ügyfélfiókban beállított pénznemben fizetjük ki a kifizetés napján megállapított árfolyam alapján.
 • A Challenges-csomagok a következő Unibet Openre érvéneyesek, amennyiben az 1.25 millió pont a következő verseny előtt legalább két héttel, vasárnapig megszerzésre került. Az ezután megszerzett csomagok az azt követő Unibet Openre lesznek érvényesek.
 • Ha egy játékos két eseményhez kötődő Unibet Open-csomagot nyer a Challenges-programban, akkor a második csomagot egy jövőbeli Unibet Open-eseményre cseréljük.
 • A Challenges-programban nyert Open különkiadás-csomagok kérésre 100 000 bónuszponttal helyettesíthetők. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk az info@unibetsupport.com címen
 • Azokkal a játékosokkal, akik 2 500 000 Challenges-pontot nyernek, felvehetjük a kapcsolatot, és amennyiben szeretnének egyedi avatárt, megírhatják annak kinézetére vonatkozó ötletüket.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk egy egyéni avatárötletet, és újat kérjünk.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy levonja a Challenges-pontokat az olyan fiókokból, amelyek a promócióval történő visszaélés gyanúja alatt állnak.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy módosítsa a bármely lépésben kapott Challenges-pontokat, ha a vártnál gyakrabban vagy ritkábban kapja őket a játékos.
 • Az Unibet fenntartja a jogot, hogy bezárjon vagy töröljön bármilyen olyan fiókot, amely a promócióval történő visszaélés gyanúja alatt áll, és lefoglalja a kifizetett nyereményeket az ilyen fiókokon.
 • Az Unibet fenntartja a jogot arra, hogy bármikor lezárja a promóciót, vagy módosítsa annak szabályait és feltételeket előzetes értesítéssel vagy anélkül.
 • Az Unibet általános szabályzata és feltételei érvényesek, és az Unibet és Partnereinek döntései véglegesek.
 • Ezen részvételi feltételek eredeti angol verzióját több nyelvre lefordítottuk. Abban az esetben, ha a Részvételi feltételek angol nyelvű és bármely egyéb nyelvű változata között ellentmondás vagy különbözőség áll fenn, az angol nyelvű változat tekintendő érvényesnek.