Funkciók

Az Unibeten egy rendkívül színes és egyéni szoftver vár rád, hogy a játék ismét szórakozást jelentsen! A legfontosabb funkciókról lent találhatsz egy rövid összefoglalót.

tile-features-page-level-playing-field

Kiegyensúlyozott mezőny

A póker adatbázis-szoftverek és HUD-ok használata tilos az Unibet Pokeren. Ezt azt jelenti, hogy biztonságosan játszhatsz az Unibeten, az ellenfeleid pedig nem szereznek jogtalan előnyt veled szemben. A cash game lobby biztosítja, hogy minden játékos véletlenszerűen kerül be egy asztalhoz, nevedet és avatarodat pedig háromszor változtathatod meg egy nap.

tile-features-page-rewards-and-promotions

Jutalmak és promóciók

A Challenges hűségrendszer segítségével kihívások teljesítéséért jutalmakat adunk. A pontszámaid minden negyedévben újraindulnak, addig viszont számtalan verseny-, és cash game jegy, bónusz és különleges ajándék vár. Havi küldetéseinkben minden játékos megtalálhatja számítását, bármilyen játékban is mozog otthonosan!

tile-features-page-desktop-tablet

Játssz asztali eszközről, mobilról vagy tabletről

Az Unibet Pokert bármilyen asztali eszközre (PC and Mac) letöltheted, sőt még böngészőből, valamint tabletről és mobilról is játszhatsz!. Szoftverünket minden eszközre optimalizáltuk, így mindenhol ugyanaz az Unibet-élmény vár rád!

tile-features-page-twich

Póker közvetítések a Twitch-en

Számtalan heti poker közvetítést nézhetsz a Twitch csatornánkon, ahol többek között szó esik stratégiáról, de jegyeket is osztunk játékosaink között. Minden Unibet Opent közvetítünk a Twitch-en, ezekre a versenyekre pedig csak az Unibeten keresztül kvalifikálhatod magad!

Regisztrálj és légy részese a póker forradalomnak!

Regisztráció