Szombati HexaPro Extreme dömping

Ha rajongsz a HexaPro játékformáért és szívesen töltöd idődet az Unibet asztalainál, akkor az új HexaPro Extreme leosztásokat még izgalmasabbnak találod majd szombatonként! 

A hagyományos HexaPro 100x jackpot helyett most akár 125x nyereményt is szerezhetnek a játékosok és akár 40x nagyobb gyakorisággal is részesedhetnek a jackpot nyereményekből, így gyakrabban hullhatnak az öledbe nagyobb nyeremények játék során.

Ne feledd, ebben a játékformában a legnagyobb elérhető nyeremény 1000x. A hatalmas nyeremények szupergyors játék során találnak gazdára. Az 1-10 eurós belépőket 10:00-01:00 CET/CEST időszakban használhatod fel az Unibet Póker kliensben.

Légy akár kezdő vagy tapasztalt pókerjátékos, ezen a hétvégén megtapasztalhatod a gyors és eredményes játék örömeit. 

Játssz most!
Felhasználási feltételek
  • Ez az ajánlat kizárólag 8:00 és 23:00 (UTC) időpontok között elérhető szombatonként, 2022. április 25. 00: 00 és 2023. december 31. (UTC) időpontok között.
  • A HexaPro Extreme játékban másféle szabályok és elrendezések vannak, mint a hagyományos HexaPro játékban. További információt a HexaPro Extreme szabályzatban találhatsz.
  • Abban az esetben, ha ellentmondás vagy eltérés van a felhasználási feltételek angol és bármely más nyelvű változata között, akkor az angol nyelvű változat az irányadó.
  • Az Unibet fenntartja a jogot a promóció bármikori megváltoztatására vagy törlésére.
  • Az Unibet általános felhasználási feltételei érvényesek.